BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gönüllü köy korucusu dehşet saçtı

Gönüllü bir köy korucusunun alacak verecek davası kanlı bitti İşte Tatvan'da yaşanan o korkunç olay...

Abone ol

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, bir gönüllü köy korucusu, alacak verecek nedeniyle sorun yaşadığı kişinin oto bakım servisine giderek etrafa rastgele ateş etti.

Alacak verecek meselesi nedeniyle yaşandığı belirtilen olayda, Tatvan'a bağlı Çekmece köyünde gönüllü köy koruculuğu yapan D.B, yanına kalaşnikof silahını alarak Tatvan Küçük Sanayi Sitesi'nin yan tarafındaki bir oto bakım servisine gitti. D.B, burada etrafa rastgele ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Olay yerine giden Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz, saldırganı teslim olması konusunda ikna etti.

Kaymakam Yılmaz, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın alacak verecek meselesinden çıktığını belirterek şunları söyledi:

''Çekmece köyünde gönüllü köy koruculuğu yapan D.B, alacak verecek meselesinden dolayı sabah silahıyla birlikte oto bakım ve onarım servisine gelerek sağa sola 3 el ateş etmiş. Yapılan ateş sonucunda herhangi bir üzücü durum yaşanmadı. Olayı duyduğumuzda buraya geldik ve D.B'yi silahını bırakması için ikna ettik. D.B, silahıyla beraber güvenlik güçlerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.''

Öte yandan olayın yaşandığı mevkide geniş güvenlik önlemi alınırken, Bitlis-Tatvan karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı.