BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.495,00

Gönül ittifakı...

Ben yazınca, "CHP'nin HDP ile işi olmaz, yazdıkların senin hastalıklı uydurmaların" diyerek saldırıyordunuz.

Ben yazınca, "CHP'nin HDP ile işi olmaz, yazdıkların senin hastalıklı uydurmaların" diyerek saldırıyordunuz.

Özgür Özel'in Habertürk TV'de yaptığı açıklamaları izleyince utandınız mı? Ben olsam utanırdım. Ben olsam, "Yer yarılsa da içine girsem" derdim. 

Utancımdan insan içine çıkamazdım.

 "Meclis aritmetiği sizi zorluyor. Çoğunluk AK Parti-MHP ittifakında. Siz de ittifaka gidecek misiniz?" şeklindeki soruya ne cevap verdi Özgür Özel?

Buyurun, bir kez daha kendisinden dinleyelim:

"Biz iktidara karşı muhalefet eden her parti ile doğal ittifak halindeyiz zaten. İyi Parti, HDP fark etmez. İttifak telaşımız yok. Ama gönül ittifakı dediğimiz şey var ya. Seçmen oy vermek isterse nasıl verme diyeceğiz. O yüzden bizim ittifakımız gönül ittifakı" dedi...

Hadi bana saldırmanızı geçtim. Sormayacak mısınız bu beyefendiye, "Bizim PKK'nın siyasi temsilcisi olan bir partiyle ne işimiz olur?" diye...

HDP'nin gönlünden, Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmek geçiyor. Ülkenin Doğu ve Güneydoğu bölgelerini Kobani kantonları ile birleştirip büyük Kürdistan'ı kurmak var hayallerinde. 

Siz de mi aynı hayalle yanıp tutuşuyorsunuz?

Onların gönlünden, çocuk, genç, yaşlı, sivil ya da güvenlik görevlisi demeden herkesi katleden PKK'nın başarıya ulaşması geçiyor. Sizin gönlünüzden geçen de bu mu?

Onlar bolca şehit istiyor, siz de istiyor musunuz? Onlar ele geçirdikleri belediyeler üzerinden PKK'ya maddi kaynak sağlamaya çalışıyor. Siz de istiyor musunuz?

Onlar Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılmasını talep ediyor? Siz de aynı kanıda mısınız?

Bu soruları kendi parti yöneticilerinize sormayacak mısınız? Terör örgütünün siyasi temsilcisiyle yapılan bu gönül birlikteliğine kayıtsız şartsız rıza mı göstereceksiniz?

Türkiye'de ittifak yapılacak onlarca parti var. MHP'yi ikna edip ittifak yapılabilir. İyi Parti, Saadet ve diğer partilerle ittifaka kimsenin bir şey dediği yok. 

Zaten buna haddimiz de yok!

Ama yani bunca parti dururken, gidip terörle, teröristle ittifak yapanları onursuzca, gurursuzca izleyecek ve onlar istedi diye gidip oy vereceksiniz öyle mi?

Şayet bunu yapacaksanız, o zaman bir adım daha öteye giderek partinize bir öneride bulunun.

CHP'yi kapatıp HDP çatısı altında birleşsinler, olsun bitsin bu iş.