BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.437,62
HABER /  MEDYA

Gönül İşleri 8. bölüm Yılmaz bebeği olduğunu öğreniyor

Ekranların sevilen dizisi Gönül İşleri 8. bölümü ile yine seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Servet sonunda hamile olduğunu Yılmaz'a söylüyor. Bedri ise Sevda'nın evlilik cevabını bekliyor.

Abone ol

Ekranların sevilen dizisi Gönül İşleri 8. bölümü ile yine seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Servet sonunda hamile olduğunu Yılmaz'a söylüyor. Bedri ise Sevda'nın evlilik cevabını bekliyor.

8. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Servet Yılmaz’ın varlığını her yanında hissedişinde biraz daha yumuşar ona karşı. Artık Alev’in gölgesi üzerlerinden kalkmaya başlamış mıdır? Yılmaz karısını geri kazanma yolunda yine mi tökezleyecektir?

gönül-işleri-2.jpg
Sevda Tibet’in evlenme teklifine verdiği cevapla Bedir’i hayal kırıklığına uğratmıştır. Bir tarafta yıllardır tanıdığı, parmağının ucunda çevirdiği Tibet; diğer tarafta geçmişini bilmediği tekinsiz bir yabancı olan Bedir... Sevda’nın gönlü zor bir kararın eşiğindedir. Bedir mi Tibet mi?

gönül-işleri-3.jpg

Saadet Asrın’ı Komiser Kemal’e teslim etmiş olmanın vicdan azabını yaşayamadan, Kemal’in Asrın’ı elinden kaçırdığını öğrenir.

gönül-işleri-4.jpg

Soruşturma başka bir boyuta geçmiştir şimdi. Kemal’in intikam planı açığa çıkacak mıdır, Saadet’in Asrın’la görüştüğü öğrenilecek midir? Asrın’ı kaçıran kimlerdir?

gönüş-işleri-1.jpg

GEÇEN HAFTA GÖNÜL İŞLERİ'NDE NELER OLDU?

gönül-işleri-7.-bölüm-1.jpg

7. BÖLÜMDE GÖNÜL İŞLERİNDE NELER OLACAK?

Yılmaz ve Servet mahkeme salonunda, boşanmanın eşiğinde çırpınırken bütün sevdikleri bu evliliği kurtarmak için seferber olurlar. Ama her şey Servet’in ağzından çıkacak bir cümleye kalmıştır.

gönül-işleri-7.-bölüm-2.jpg

Saadet Asrın’la kaçacak mı?


Öte tarafta Asrın, Saadet’i kendisiyle birlikte kaçmaya ikna etmeye çalışırken; Kemal, Asrın’a olan kiniyle son kez saldıracak, Saadet iki adamın arasında kendisine zor yeten aklıyla büyük bir karar vermek zorunda kalacaktır.

gönül-işleri-7.-bölüm-3.jpg

Sevda okula dönebilecek mi?

Sevda, Lale’yle girdiği savaşı kaybetmek üzeredir. Okula dönmesini sağlayacağını söyleyen Tibet, Sevda’dan kaçmakta, annesinin eteğinin dibinden ayrılmamaktadır. Bedir ise Sevda’nın bir hırs uğruna Tibet’in peşinden gitmesini hazmedememekte, ama elinden bir şey gelmemektedir. 

gönül-işleri-7.-bölüm-4.jpg

Bunca derdin arasında Gönül İşleri ofisine gelen bir müşteri bizimkilerden, sevgilisi için evlenme teklifi hazırlamasını ister. Gönül güzel bir teklif ister, müşteri bahane dercesine sarıldıkları bu iş, bizimkileri hiç beklemedikleri bir sona götürecektir