BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,83
ALTIN 2.398,80
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gölkay Park Bakan Ergün'ü büyüledi

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, İzmit Belediyesi tarafından Çayırköy Barajı'nda yaptırılan Gölkay Park'ta incelemelerde bulundu.

Abone ol

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile birlikte Gölkay'ı inceleyen Bakan Nihat Ergün, "Vaktiyle sulama göleti olarak yapılan, zamanla fonksiyonunu kaybeden bir yere böyle bir tesisin yapılması, başarılı bir çalışma ve planlama örneğidir.

Burası, çevre düzenlemesi, su kayağı ve su kayağı eğitimi ile Kocaeli'nin en güzel yerlerinden biri olacaktır. Böylesi güzel ve çok amaçlı bir tesiste bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.

İzmit'in denizle iç içe olmasına rağmen su sporlarının çok fazla olmadığını belirten Vali Ercan Topaca da, "Gölkay bu açığı kapatacak bir tesis olacak" şeklinde konuştu.

Sporun her çeşidini önemsediklerini ve bütün amatör sporlara destek verdiklerini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu da, "Su kayağı Kocaeli için büyük bir güzellik, zenginlik oldu. Kentlerin kalitesi, gelişmişliği böyle tesislerle ve sportif etkinliklerle görülür" dedi.