BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Gölde kadın cesedi bulundu

Adana’da, "Çocuklarıma iyi bakın, bıktım bu hayattan" diye not bırakıp, evden ayrılan 2 çocuklu kadının cesedi, Seyhan Baraj Gölü’nde bulu...

Abone ol

Adana’da, "Çocuklarıma iyi bakın, bıktım bu hayattan" diye not bırakıp, evden ayrılan 2 çocuklu kadının cesedi, Seyhan Baraj Gölü’nde bulundu.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bugün sabah saatlerinde Seyhan Baraj Gölü kenarına gelen bir kişi, gölde ceset olduğunu gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis, sualtı polisinden yardım istedi. Göle gelen sualtı ekibi çıkardığı cesedin bir kadına ait olduğunu belirledi. Yapılan incelemede cesedin, Dilek T.’ye (27) ait olduğu belirlendi.
Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ile yapılan görüşmede, kadının merkez Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde oturduğu ve 4 Haziran Salı günü, “Çocuklarıma iyi bakın, bıktım bu hayattan. Beni aramayın, elveda” notunu bıraktıktan sonra evden ayrıldığı tespit edildi. Vücudunda darp ve kesici alet izi bulunmayan kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)