BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

’’Gol yemeden gol atmalıyız’’

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Serdar Aziz, Akhisar Belediyespor karşısında gol yemeden maçı tamamladıklarını ifade ederek, "Defans oyunc...

Abone ol

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Serdar Aziz, Akhisar Belediyespor karşısında gol yemeden maçı tamamladıklarını ifade ederek, "Defans oyuncuları olarak özgüvenimiz yerine geldi. Bundan sonraki maçlarda da gol yemeden gol atmalıyız. Bunu yaparsak kazanacağımıza inanıyorum" dedi.
Bursaspor’un defans oyuncusu Serdar Aziz, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Akhisar Belediyespor maçının önemine değinen Aziz, "Burada seyircimizin desteğiyle kazanmamız gerekiyordu. Seyircimiz bugün her şeyi yaptı. Görevini yaptı. Bizde kazanmak isterdik. Onların yoğun desteğine rağmen kazanamadık. Ama sahada iyi mücadele etti. Golü de aradık. Takım arkadaşlarım ellerinden geleni yaptı. Diğer maçlara göre daha çok mücadele etmek zorundaydık" diye konuştu.

“GOL YEMEYİNCE DEFANS OYUNCULARI OLARAK ÖZ GÜVENİMİZ YERİNE GELDİ”
Taiwo’nun sayılmayan golüyle ilgili de konuşan Aziz, "O pozisyonla alakalı bir şey diyemeyeceğim. Tekrar görüp, bakmak lazım. En azından bu hafta gol yemeden bir karşılaşma bitirdik. Defans oyuncuları olarak öz güvenimiz yerine geldi. Bundan sonraki maçlarda da gol yemeden gol atmalıyız. Bunu yaparsak kazanacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
(İHA)