BIST 10.048
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.433,43
HABER /  GÜNCEL

Bakan'dan Barbaros Şansal'a tepki!

İstanbul'dki Gezi Parkı eylemleri sırasında pala ile saldırı olayının arkasında CHP'nin olduğunu iddia eden modacı Barbaros Şansal'ın 12 Temmuz 2013 tarihinde olayla ilgili olarak 'AKPalalı TerörKolları Palalı Saldırgan'ın THY uçağıyla Fas'a kaçtığı kesin

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Twitter hesabında Barbaros Şansal'ın olayla ilgili attığı Tweet'i paylaşarak 'Palalı'nın partisini deşifre eden adam, hakikati bildiği halde AKPARTi'ye saldırmayı ihmal etmemiş' dedi.

CHP'Yİ SUÇLAMIŞTI

Gezi taraftarlarının Bağdat Caddesi Forumu'nda konuşan Barbaros Şansal, Gezi Parkı eylemleri sırasında yaşanan palalı saldırgan olayını CHP'nin planladığını iddia edip, "İsmini vermeyeceğim. Gerekirse de veririm. Ancak hukuki bir platformda veririm. Yine bir gece Taksim'deki bir kafede CHP İl Başkanlığı danışmanlarından bir tanesi bana Talimhane'den çok yakında palalı birinin çıkacağını, konuştuklarını bunu AKP'nin üzerine atacaklarını söyledi. Yalnız değildim. Yanımda Gürsel Tekin vardı. Başka şahitlerim de vardı" demişti.

e9d_dbc1e-(1).jpg