BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.398,36
HABER /  GÜNCEL

Göl manzarası seyrederken mahsur kaldılar

Adana’da Seyhan Baraj Gölü kıyısında manzara seyreden çiftin içinde bulunduğu otomobil, dönüş yolunda mahsur kaldı.<br/>Edinilen bilgiye gör...

Abone ol

Adana’da Seyhan Baraj Gölü kıyısında manzara seyreden çiftin içinde bulunduğu otomobil, dönüş yolunda mahsur kaldı.
Edinilen bilgiye göre, mide rahatsızlığı nedeniyle İlker Avcu (42), Seyhan Uygulama Hastanesi’ne geldi. Burada Avcu’ya endoskopi yapıldı. Avcu tedavisi yapıldıktan sonra, eşi Sultan Avcu (36) ile birlikte 01 SP 5856 plakalı otomobiliyle hastaneden ayrıldı. Merkez Karaisalı ilçesine dönmeden önce Avcu çifti, kuraklık nedeniyle karadan 500 metre çekilen Seyhan Baraj Gölü kıyısına gelerek, burada bir süre manzara seyretti.
Avcu çifti, manzarayı seyrettikten sonra, gölün ortasında bulunan Sevgi Adası karşısından manevra yapıp Karaisalı’ya gitmek istedi. Ancak suyun içine giren otomobil bir daha çalışmadı. Çift gölün içinde lastikleri bile aşmayan suda mahsur kaldı. Bunun üzerine Avcu hemen 155 Polis İmdat’ı arayarak mahsur kaldıklarını bildirdi.
Avcu polisin yanı sıra arkadaşlarını da aradı. Olay yerine gelen polis, çekiciye haber verdi. Avcu’nun bir arkadaşı ise ciple gelerek çekiciyi beklemeden göle girdi. Önce otomobili arkasından çekmek istedi, ancak kendisi de mahsur kalma tehlikesi geçirdi. Bunun üzerine cipi otomobilin ön tarafına getirerek, otomobili önden çekti. Bu arada Avcu’nun eşi de, otomobil karaya çıkana kadar araçta mahsur kaldı. Ciple otomobil gölden çıkarılırken, Avcu çifti ise hiç durmadan yollarına devam etti.
İlker Avcu, hastaneden göl kenarına geldiğini, dönerken mahsur kaldığını söyledi.
(İHA)