BIST 10.507
DOLAR 32,30
EURO 35,04
ALTIN 2.477,05
HABER /  SPOR

Gökhan Ünal Fenerbahçede iddiası

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Trabzonsporlu Gökhan Ünal'ın artık Fenerbahçeli olduğu iddia ediliyor

Abone ol

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Trabzonsporlu Gökhan Ünal'ın artık Fenerbahçeli olduğu iddia ediliyor!

Uzun süredir bordo-mavili kulüple bu futbolcu için pazarlıklarını sürdüren sarı-lacivertli yöneticiler, 3 milyon Euro artı Eskişehirspor’da kiralık olarak forma giyen ve bu hafta Es-Es’le sözleşmesini feshedecek olan Burak Yılmaz karşılığında Gökhan’ı renklerine katacak. G.Saray’ın da transfer listesindeki golcü futbolcuyu Kolombiyalı yıldız Gutierrez’in alınmasıyla gözden çıkartan Trabzonspor camiasında artık gözler başkan Sadri Şener’de..

SON SÖZ SADRİ ŞENER’İN

Hafta başından bu yana Gutierrez için Güney Amerika’da olan Şener’in bugün Trabzon’a gelmesiyle kesinlik kazanacak olan Gökhan Ünal transferinde iş resmi imzaya kaldı. Bu konu hakkında bugün bir açıklama yapması beklenen bordo-mavili kulübün başkanı büyük ihtimalle Gökhan’ı F.Bahçe’ye verdiklerini sarı-lacivertlilere müjdeleyecek.

İLERİDE REKABET ARTACAK

Gökhan Ünal karşılığında F.Bahçe’den istenilen nakit para konusunda yaşanan krizin çözülmesiyle iki tarafın da el sıkıştığı öğrenilirken, Gökhan’ın gelişiyle Daniel Güiza ve Semih Şentürk arasında da rekabet yaşanacak. Bu gelişmeyle keyfi tavan yapan teknik direktör Christoph Daum’un elindeki bol alternatifli kadroya bir yıldız daha eklenmesi, Alman hocanın da işini kolaylaştıracak.

Trabzonspor'un istediği 4.5 milyon Euro’luk rakamdan fedakârlık yapmasıyla gerçekleşen transferde şimdi Gökhan’ın ne zaman sarı-lacivertlilerle idmana çıkacağı merak ediliyor.. İşte bu konu kamuoyunda tartışılmaya devam ederken, F.Bahçe yönetiminin milli yıldızı Antalya kampına yetiştirmesine kesin gözüyle bakılıyor.