BIST 9.772
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.431,05
HABER /  MAGAZİN

Gökhan Tepe buna merak sardı

Gökhan Tepe, 'Tanrım Dert Vermesin' albümünü çıkardıktan sonra Palandöken'de snowboard öğrenmeye başladı.

Abone ol

Gökhan Tepe, Erzurum'da satın aldığı ve üzerinde notaların bulunduğu snowboard ile Palandöken Dağı'nda kendisine hocalık eden şarkıcı Pınar Dilşeker'in eski eşi Erzurumlu işadamı Çetin Yılmaz ile birlikte gün boyu kayıyor.

Basın mensuplarının snowboard yaparken düşen fotoğrafını çekmemesi için Çetin Yılmaz'ın elini bırakmayan Tepe, kayakta yeni bir başlangıca 'merhaba' dediğini söyledi.

PALANDÖKEN UĞURLU GELMİŞTİ

2012'in son ayı olan Aralık'ta çıkardığı albümün ardından birkaç gün kafa dilemek için Erzurum Palandöken'e geldiğini ifade eden Tepe şunları söyledi:

"Palandöken'de uzun yıllar yaptığım kayağı bırakıp snowboarda başladım. Hocam Çetin beyle beraber kayıyoruz. Palandöken'in çok güzel tesisleri ve pistleri var. Aralık ayında Tanrım Dert Vermesin adlı yeni bir albümüm çıktı. Çok sevildi. Konserleri de başladı. Kısmetse Erzurum'da da bir konser vereceğim. Tüm şehirlere ulşamaya çalışacağız. Palandöken'de 1997 senesinde gelmiş ve bir klip çekmiştik. Yine duygusal bir çalışma idi. Slov şarkıya çektik. O zamanlar bizim için tabi daha yeni başladığmız yıllardı. Uğurlu geldi bize şarkı ve Palandöken."

Snowboardu Gökhan Tepe'nin kısa sürede kavradığını belirten Çetin Yılmaz ise, "İlk gün çok düştü. İkinci günde düşmeler devam edince bırakmak istedi. Ancak izin vermedim. Şimdi bayağı bir yol katetti ve zevk almaya başladı" dedi.