BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'ten bomba suikast iddiası!

Konuk olduğu Beyaz TV'de Gezi parkı olaylarını değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu

Abone ol

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi programına katılan Melih Gökçek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Gökçek, dış güçlerin Türkiye'yi karıştırmak için tehlikeli senaryolar üretebileceği bildirdi. Türkiye üzerinde büyük bir oyun oynandığını ifade eden Gökçek,canlı yayında “Bundan sonra ne olacak” sorusuna yanıt verdi.

Gökçek, '' Bu aşamayı başaramayınca bu güçlerin uyguladığı metod, suikastlar yapmak.Tercih sırasını nasıl yaparla onu bilemiyorum. Ama onlar için birinci tercih onlar için devletin üst kademesinden olabilir… Ses getirebilecek birisi olmalı. Bu Melih Gökçek de olabilir. Bu isimlerden bir tanesine suikast yaparak ortalığı birbirine katmak, ortalığa kan gölüne çevirmek. Veya iki tane işadamını öldürecekler, ya da Gezi eylemlerinde adı sivrilen birilerini öldürecekler. Bir suikast zinciri başlatacaklar. İnsanları birbirine kırdırmak için.'' dedi.

İşte Gökçek'in konuşmasından satır başları;

BENİ VURURLARSA KİMSE SOKAĞA DÖKÜLMESİN

Beni de vurabilirler. Beni vurdukları için kimseye sokağa dökülmesin.Bu dış güçlerin ve ajanların işidir. Türkiye'nin bekasını bozup, bizi birbirimize düşürmeye çalışan, alçakların işidir.

ALEVİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI ÇIKARABİLİRLER

Türkiye'de şu anda PKK ve Türk-Kürt meselesi ortadan kalkıyor. Türkiye'de iç çatışma çıkarabilecek tek bir ihtimal var. O da Alevi-Sünni çatışması…Ve bunu körükleyecekler. Alevi ve Sünni et-kemik gibidir. Alevi-Sünni ayrımı yapan vatan hainidir. Bütün mesele Alevi-Sünni'yi birbirine düşürmektir.

İSPATLAMAZSAN ŞEREFSİZSİN

Gökçek, kendi adına yalan yanlış bir genelge hazırlandığını ve bunun sosyal medyadan CHP ’li Hüseyin Aygün tarafından kullanıldığını ve Aygün’ün attığı twitler ile provokatörlük yaptığını belirterek Gökçek şu ifadeleri kullandı; Hüseyin Aygün ’e direk seslenerek söylüyorum. Hüseyin Aygün, eğer ben böyle bir şey yaptıysam dünyanın en onursuz adamıyım. Ama ben böyle bir şey dağıtmadım. Ve ispat edemezsen dünyanın en şerefsiz, en provokatör adamısın. Önce kendimi, sonra seni söyledim. İspat edeceksin böyle bir şeyi.
Başbakanımıza O.Ç Tayyip diye sesleniyor. Böyle bir alçaklık, böyle bir şerefsizlik olamaz. Bu kadar ahlaksızlık olamaz. Bu resmen şerefsizlik.

DEVLET YAKANA YAPIŞMALI

Gezi parkı olaylarını değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,  Mehmet Ali Alabora hakkında, "Gezi Parkı olaylarının bir numaralı aktörüdür" dedi.

Gezi Parkı olayları hakkında konuşan Melih Gökçek hedef tahtasına Mehmet Ali Alabora'yı oturttu. Ünlü sanatçıyı Gezi Parkı olaylarının bir numarası olarak gösteren Gökçek Alabora'ya bu sözlerle yüklendi.

Bak Mehmet Ali Alabora sen Türkiye'de bu kaosun meydana gelmesi için özel olarak elinden gelen çabayı sarfettin. Devlet senin yakana yapışmalı. Bu olayların içersinde ölen bu kadar insan var bunun vebali senin sırtında değil mi? Bu kadar tahrik yapmasaydın bu kadar insanı ortaya dökmeseydin bu canlar gidecek miydi? Bu millet seni affedecek mi? Türkiye'de hukuk senin peşine düşmeli  tabiri caizse darbe girişimine bu tahriklerine bir ceza vermeli. Ben bunun senin yanına kalmamalı diye düşünüyorum. O çocukları sokağa dökmeye hakkın yok.

OLAYLARI KIŞKIRTMIŞTIR

Üç kuruş İş Bankası'ndan para alacağım diye kalkıp oradan aldığım paralarla bunu yapmaya hakkın yok.Mehmet Ali Alabora Türkiye'deki Gezi Parkı olaylarının bir numaralı aktörüdür.Olayları kışkırtmıştır, tahrik etmiştir bizzat atmış olduğu mailden de bu iş Gezi Parkı işi değil diyerek işin arkasında başka şeyler olduğunu ortaya koymuştur