BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,56
ALTIN 2.376,25
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gökçek Kılıçdaroğlu'nu diline doladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Suriye'de tutsak tutulan gazeteciyi kurtaran CHP heyetine çattı.

Abone ol

İnternethaber/ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Suriye'de tutuklanan gazeteci Cüneyt Ünal'ı ailesine kavuşturan CHP heyetine çattı. Twitter hesabı üzerinden CHP heyetinin Beşşar Esad ile çektirdiği fotoğrafı paylaşan Gökçek, o kareye bir de ekleme yaptı. İşte "aday olmayacaksınız" tartışmaları eşliğinde CHP kavgası;

Esed yönetiminin 90 gün boyunca Suriye'de hücrede tutsak tutulan Cüneyt Ünal'ı Türkiye'ye getiren CHP heyetini şov yapmakla suçladı. Twitter hesabından, Cüneyt Ünal'ın kurtarılışını ve heyetin Suriye'ye düzenlediği geziyi, tezgah olarak nitelendiren Gökçek, CHP Hatay milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz ve Ankara Milletvekili Levent Gök'ün Suriye'de Beşşar Esad ile çektirdiği fotoğraf karesini yayınladı.

GÖKÇEK ADAYLIĞI GARANTİ Mİ GÖRÜYOR?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti tüzüğü gereği yeniden aday olamıyor. Parti tüzüğünü hatırlatan Ceyda@GS adlı kullanıcıya yine twitter üzerinrden cevap veren Gökçek, "4 sefer aynı senin gibi konuştular, şu anda hasetten çatlıyorlar. Allah'ın izniyle 4' ü yapan niye 5'i yapmasın:)" cevabı verdi. Tüm bu tartışmalar devam ederken Gökçek, ABD'ye gittiğini ve Ankara için önümüzdeki dönem hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi.

Twitter hesabından rakiplerine seslenen Gökçek, projelerle ilgili eleştirilere de cevap verdi. Projelerin kendilerine ait olduğunu söyleyen Gökçek, fuarda o projelerde kullanacakları metaryalleri seçtiklerini kaydetti.

54.jpg