BIST 10.102
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.412,49
HABER /  GÜNCEL

Göğüsleriniz sarkıyorsa çözümü elinizde 

Dekolte her kadının tercihi, ancak sarkık göğüsleri olan kadınlar dekolte giyinmekten kaçınıyor

Abone ol

1. İki avcunuzu göğsünüzün tam önünde birbirine mümkün olduğunca güçlü bir şekilde bastırın. Egzersizi, günde 3 kez 15 dakika yapmanız yeterli ama siz aklınıza her geldiğinde de tekrar edebilirsiniz.

2. Bir duvarın önünde durun. Ellerinizi duvara dayayın ve tüm ağırlığınızı ellerinizin üzerine verin. Ardından, kollarınızı gererek kendinizi duvardan uzaklaştırın. Günde 30 kez tekrarlayın.
Sırt üstü yere uzanın ve her iki elinize 2′şer kiloluk ağırlıklar alın. Kollarınızı yukan doğru gergin bir şekilde uzatın ve indirin. 3 set halinde 15′lik tekrarlar yapmanız, göğüs kaslarınızı güçlendirmeniz için yeterli.

3. Şınav çekin

Göğüs dikleştirme ve büyütme egzersizlerden bir tanesi şınav çekmektir. Evet yanlış okumadınız şınav çekmek bayanlar için her ne kadar çok zor olsa da sıkı göğüsler için şart. Zira şınav sayesinde göğüs üstünde ki deriler gerilmekte aynı zamanda göğüs kaslarında da büyük gelişmeler sağlanmaktadır.

4. Plates yapın.

5. Dambılla çalışın.

Spor uzmanı Ayfer Sağlam, evde de kolaylıkla yapabileceğiniz göğüs sıkıştırma egzersizlerini, sizin için uygulamalı olarak anlatıyor.