BIST 9.898
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,39
HABER /  GÜNCEL

Gizem’in çığlıkları kulağımdan gitmiyor

Sevdiği kızla evlenmesine izin verilmediği için altı yaşındaki kız kardeşini kaçırıp vahşice öldüren katil zanlısı S.A.’nın "Beni öldürün, ...

Abone ol

Sevdiği kızla evlenmesine izin verilmediği için altı yaşındaki kız kardeşini kaçırıp vahşice öldüren katil zanlısı S.A.’nın "Beni öldürün, Gizem’in çığlıkları kulağımdan gitmiyor" dediği belirtildi.
Adana’da kaybolduktan iki gün sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gizem Akdeniz’in babasının amcasının oğlu Süleyman A., cinayeti itiraf ettikten sonra ’çocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, canavarca hisler veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından’ tutuklandı. Süleyman A., Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Burada Süleyman A. tek kişilik bir koğuşa alındı. Ancak, Süleyman A. cezaevinde kaldığı hücresinde sürekli intihar edeceğini söylemesinin ardından Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin Adli Psikiyatri Ünitesi’nde gözetim altına alındı. Süleyman A.’nın görüştüğü psikiyatriste, "Beni öldürün, Gizem’in çağlıkları kulağımdan gitmiyor. Gece gözümü yumduğum zaman onu bıçakladıktan ve üzerine benzin döktükten sonra can çekişmesi gözümün önüne geliyor. Artık dayanamıyorum beni öldürün. Yoksa bir yolunu bulup ben kendimi öldüreceğim" dediği öğrenildi.
Süleyman A.’nın 15 gün hastanede tedavi olacağı bildirildi.
(İHA)