BIST 10.051
DOLAR 32,33
EURO 34,76
ALTIN 2.402,58
HABER /  SPOR

Giresun başkanını seçti

İkinci Lig (B) Kategorisinde yer alan Giresunspor'da başkanlığa Fatih Kitapçı yeniden seçildi.

Abone ol

FİSKOBİRLİK Merkez Lokali Salonunda yapılan olağan genel kurulun ardından Fatih Kitapçı, Aykut Gezmiş ve Emir Ertuğral başkanlığındaki üç listeyle gidilen seçimde, 459 üyeden 312'si oy kullandı.

Seçimde, Fatih Kitapçı 207 oyla yeniden başkan seçilirken, yeni yönetim kurulu Haldun Domaç, Hakan Güngör, Ali Yaraman, Erol Pamuk, Fahri Şahin, Kumru Ovalıoğlu, Mustafa Temel Bozbağ, Ömer Karaman, Nihat Yılmaz, Hikmet Hancıoğlu, Enver Yılmaz, Şükrü Akkaya, Salih Yayla, Müjdat Öz, Yusuf Kaptanoğlu, Faruk Damcı, Metin Yazıcı, İsmail Karataş, Şenal Şensoy ve Fethi Cumhur Alicanoğlu'ndan oluştu.

Seçimde diğer adaylar Aykut Gezmiş 83, Emin Ertuğral ise 20 oy alırken 2 oy geçersiz sayıldı. Kitapçı, seçimin ardından yaptığı konuşmada, görev aldıkları 2 sezonda önemli başarılar elde ettiklerini belirterek, ''Giresuspor'u bir marka haline getirmek istiyoruz. Bu konuda daha önceki dönemimizde önemli aşamalar kaydettik. Giresunspor, yapısı güçlü ve geleceği parlak olan bir takımdır. Hedefimiz şampiyonluk. Bütçemizi ona göre hazırladık. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Bize inananları mahcup etmemek için var gücümüzle çalışacağız'' dedi.

Konuşmanın ardından başkan adayları Kitapçı'yı tebrik ederek, birliktelik mesajı verdiler.