BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Giderayak Münevver sorusu

İstanbul'a veda turlarına çıkan Celalettin Cerrah ''Münevver cinayeti nedeniyle hiç eziklik duydunuz mu'' sorusuna ne yanıt verdi?

Abone ol

Osmaniye'ye vali olarak atanan Celalettin Cerrah, İstanbul'a veda turlarına çıktı... Halefi Hüseyin Çapkın'a sorulan ilk soru, Celalettin Cerrah'a sorulan son soru oldu...

Cerrah, giderayak önümüzdeki günlerde hesabını belki de daha çok vereceği Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili son bir soruyu daha yanıtladı.

Celalettin Cerrah, yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen faili henüz yakalanamayan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili bir eziklik hissedip hissetmediğinin sorulması üzerine şu cevabı verdi: 

"Cinayet çözülmemiş değil. Bunda yanılıyorsunuz. Fail durumunda olan zanlı bellidir. İstanbul polisi başarılı bir çalışmayla zanlıyı ortaya çıkartmıştır. Evet, zanlının yakalanması gerekir. İstanbul'da bir tek bu cinayet işlenmedi ki. Bazı günler oluyor ki İstanbul'da 3-5 tane cinayet işleniyor. Geçtiğimiz günlerde, faili açığa çıkan bir cinayet vardı. Bunun üzerinde pek durulmadı. Aradan 6 ay geçmiş ve kişiler, öldürdükleri mağduru maalesef Sinop'a götürüp orada toprağa vermiş. İstanbul polisi faili yakaladı, siz bunu görmezden geldiniz. Bu cinayetin de faili belli, İstanbul polisi bu şahsı mutlaka yakalayacaktır. Olayın hiçbir ezikliğini taşımıyorum. Çünkü benim polisim failini, delillerini ortaya çıkartmıştır. Herhangi bir eziklik yoktur. İstanbul'da bir sürü cinayet işleniyor, benim de ne olaylar çözdüğümü hepiniz biliyorsunuz" açıklamasında bulundu.


Osmaniye'ye vali olarak atanmaktan şeref duyduğunu ifade eden Cerrah, "İstanbul'dan sonra Osmaniye size dar gelmeyecek mi?" sorusu üzerine, "Polis olarak düşünürsek olabilir ama vali olarak asla dar gelmez" diye konuştu.