BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Gerets faturayı kesti

Fortis Türkiye Kupası'ndan, taktik hata nedeniyle değil, kötü oynamaları nedeniyle elendiklerini söyledi.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Fortis Türkiye Kupası'ndan, taktik hata nedeniyle değil, kötü oynamaları nedeniyle elendiklerini söyledi.

Erik Gerets, karşılaşmadan sonra düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının oyuncu değişiklikleri ve taktiksel konulardaki sorularını yanıtlarken, ''Yalnızca kötü oynamamız, bu maçta yenilmemizin nedeniydi, taktik açıdan yenilmedik'' dedi.

Maçtaki sorunlarının topla çok oynamaktan kaynaklandığını dile getiren Gerets, ''Bu önemli kupa maçında bu denli hata yaptıktan ve kendi kalemizde golü gördükten sonra işler daha zorlaştı ve maalesef üzücü bir sonuç aldık. Bugünkü düşüncemiz, turu atlayıp moralimizi yükselterek derbiye hazır olmaktı, bunu başaramadık. Yarın uyandıktan sonra derbiye hazır olup yolumuza devam etmeliyiz'' diye konuştu.

Gerets, maçta aldıkları kötü sonuçla, sözleşme imzalamasının sevincini yaşayamadığını anlatırken, elenmelerinden kimin sorumlu olduğu sorusuna, ''Sorumlu olarak hepimizi görmeliyiz. Teknik heyet, futbolcular, yönetim kurulunun transfer girişimleri olabilir. Hepimiz aynı sorumluluğu taşıyoruz'' yanıtını verdi.

Bu arada sarı-kırmızılı takımda Orhan ve Inamoto'nun, sakatlandıkları için oyundan çıktıkları, durumlarını da yarın yapılacak kontroller sonrası belli olacağı bildirildi.