BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Gerdek gecesi eşini bıçakladı

Genç kadın vajinismus sorunu nedeniyle ilk gece eşiyle ilişkiye giremedi. Eşi 'yarın olur' deyince bıçağı sırtına sapladı.

Abone ol

Samsun'da, gerdek gecesi ilişkiye girmek istemeyen eşi tarafından sırtından bıçaklanan 31 yaşındaki Kenan Akkaya, duruşmada şikayetçi olmadı.

Bu olaydan sonra boşandıklarını söyleyen Akkaya, “Ailelerimiz dost olduğu için kendisinden şikayetçi değilim” dedi. Duruşmaya, “Bana ‘Bu gece olmazsa yarın gece olur’ deyince, aynı korkuyu tekrar yaşamak istemedim” diyen Özge Şenol ise psikolojik tedavi gördüğü için katılmadı.

Merkez İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi'nde geçen 23 Şubat'ta, inşaat işçisi Kenan Akkaya ile Özge Şenol evlendi. Düğünün ardından çift evlerine gitti. Kenan Akkaya, eşiyle ilişkiye girmek istedi, ancak “Olmaz. Bir süre birbirimizi tanıyalım. Birbirimize alışalım” yanıtını aldı. Kenan Akkaya, “Bu gece olmazsa yarın gece olur” diyerek ısrarından vazgeçti.

Bu sırada eşi Özge, mutfaktan aldığı ekmek bıçağını Kenan Akkaya'nın sırtına sapladı. İkinci kez bıçağı vuracağı sırada acıyla dönüp eşinin elini tutan Kenan Akkaya, bıçağı elinden aldı. Daha sonra hastaneye giden Akkaya, kendisini eşinin bıçakladığını söyledi. Gözaltına alınan Özge, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hakkında ‘adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Özge Akkaya ile bıçakladığı eşi Kenan Akkaya, bu olaydan sonra boşandı.

Bugün yapılan ilk duruşmaya, Kenan Akkaya katılırken, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi psikiyatri servisinde tedavi gördüğü belirtilen Özge Şenol gelmedi. Duruşmada ifade veren Kenan Akkaya, boşandıklarını belirterek, “Düğünden sonra kendimize ait eve gittik. Gerdeğe girecektik. Ama Özge ilişkiye girmek istemedi. Ben de anlayışla karşılayıp sigara yaktım. Bu sırada sırtımda bir acı hissettim. Dönüp baktığımda elinde bıçak vardı ve ikinci kez bana vuracaktı. Elinden bıçağı alıp ailelelere haber verdim. Bu olaydan sonra boşandık. Ancak ailelerimiz dost olduğu için kendisinden şikayetçi değilim. Aramızda kin yok” dedi.

Duruşmaya katılmayan ancak sorgulama aşamasında polis merkezinde ifade veren Özge Şenol ise eşini cinsel ilişkiye girmekten korktuğu için bıçakladığını söyleyerek, “Bana ‘Bu gece olmazsa yarın gece olur’ deyince, aynı korkuyu tekrar yaşamak istemedim. O korkuyla ona saldırdım” dedi. Mahkeme heyeti, gelmeyen tanıkların ve sanık Özge Şenol'un dinlenmesi için duruşmayı erteledi.