BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Gerçeği 33 yıl sonra öğrendi

Karısı hamileyken hapse girdi. Ancak dışarı çıktıktan sonra onu çok farklı bir hayat bekliyordu..

Abone ol

Türk Halk Müziği sanatçısı Muzaffer Sarıkaya, 33 yıl önce Almanya'da doğan ve kendisine öldüğü söylenen kızına Antalya'da kavuştu.

Almanya'da kulüplerde türkü söylerken tanıştığı Sırp asıllı Slowojka Kaperiç'e aşık olan Sarıkaya, 1974'te bir erkek çocuk sahibi oldu.

Türkiye'deki eşinden boşanan ve Kaperiç'le evlilik planları yapan Sarıkaya, Kaperiç ikinci çocuğa hamileyken hapse girdi.

Cezasını tamamladıktan sonra Almanya'ya giderek sevdiği kadını bulan Sarıkaya'ya, ikinci çocuklarının doğduktan hemen sonra öldüğü söylendi. Sarıkaya, 2007'de bir telefonla büyük şaşkınlık yaşadı. Genç bir kadın Almanca olarak "Ben sizin kızınızım'' dedi.

Sarıkaya kızıyla 2 yıl boyunca telefonla temas kurdu. Almanya'da bir şirkette personel müdürü olan Anya Fukis şimdi Türkiye'ye gelerek hasret giderdi.

EŞİ EVLATLIK VERMİŞ

Belek beldesinde hasrete gideren Muzaffer Sarıkaya gözyaşlarını tutamazken bir aileye evlatlık verilen kızı Anya yıllar sonra varlığını öğrendiği babasına kavuşma sevinci yaşadı. Sarıkaya, "Doğduğunu bilseydim kuru ekmek yer ama kızımı büyütürdüm" dedi.