BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,08
ALTIN 2.526,27
HABER /  GÜNCEL

George Hagi'ye çirkin saldırı

Beşiktaş'ı mağlup eden Sırbistan Karadağ şampiyonu Partizan'ı yenen Galatasaray'a övgüler dizen Mehduh Bayraktaroğlu, Hagi ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Abone ol Galatasaray hem uçuyor hem uçuyor...

Galatasaray beni haklı çıkarırken, asalakları ise mahcup ediyor... Spor medyasının sadece ve sadece teknik direktörünün ünü hatırına övdüğü Beşiktaş'ın mağlup olduğu Sırbistan Karadağ şampiyonu Partizan'ı evire, çevire 2-0 yendi.. Fenerbahçe'yi ise sormayın.. Dün yazmıştım.. Amatör bir takımdan beraberliği son anda kurtardı...

Ancak.. Galatasaray bu arada büyük bir hata yapıyor... Amerika'ya uçuyor.. Hem de sadece 1 hafta ve tek maç için.. Oysa Avrupa'daki çalışmalarında öyle güzel uçuyordu ki, taa yeni kıtaya gitmeye ne gerek vardı?..

Amerika'ya giden bir insan, ne kadar güçlü olursa olsun en az bir kaç gün kendine gelemez.. Kendine geldikten sonra da normal performansını bir süre gösteremez..

Fatih Terim de ilk geldiği sene son hazırlık haftasını Amerika'da geçirmişti diye bu çocukları o macereya süreklemenin hiç anlamı yoktu.. Kaldı ki o dönemde 2 hafta kalınmıştı Amerika'da ve lig başlamadan 2 hafta önce de dönülmüştü..

Şimdi o uzun ve 7 saat fark bulunan yoldan dönülecek, bir hafta sonra lig maçına çıkılacak.. Yapılan doğru değil ama umarım gerekli tedbir alınmıştır..

Çok ayıp...

Çok satan gazetelerin birinde spor yazarlığı yapan bir arkadaş; ısrarla ve yalan yere Hagi'nin gönderileceğini yazıyor.. Sebebi belli... Hagi'nin, futbolcular üzerindeki otoritesini sarsmak o gencecik çocukları:
"Bu hoca nasıl olsa gidici; yenisine bakalım" diye düşündürterek konsantrasyonlarını bozmak.. Eline ne geçecek bu arkadaşın?. Söyleyeyim: Hagi'nin kendisiyle arasına koyduğu mesafenin hancını alacak..

Ne ayıp.. Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da en saygın spor kurumlarından biri olan Galatasaray'a ve milyonlarca taraftarına; mercimek kadar kişisel çıkarı için Ağrı Dağı kadar zarar vermek.. Bu ayıp ancak, kafa tasının içinde beyin yerine, mercimek büyüklüğünde bir gri hücre taşıyanların işi olabilir...

Kaynak: www.internetspor.com