BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gençlerin hayali Manchester maçı

Bursaspor'un genç yıldızları İsmail Haktan Odabaşı ve Eren Albayrak, M.United maçında forma giymenin hayalini kuruyor.

Abone ol

Yeşil-beyazlı genç yıldızlar İsmail Haktan Odabaşı ve Eren Albayrak Özlüce Tesisleri'ndeki basın toplantısında konuştu.

Bursaspor'un sağ kanat oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı, sezon başında çok güzel geçen hazırlık kampının ardından lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

Cuma günü oynanacak Karabükspor maçına çok iyi hazırlandıklarını dile getiren İsmail Haktan, günde çift idman yaptıklarını belirterek, bu maçtan çok iyi bir netice alacaklarını söyledi.

FORMA BEKLİYORUZ

Şampiyonlar ligi düşünülerek genişletilen kadroda forma şansı bulmalarının oldukça zor olduğunu vurgulayan İsmail Haktan, "Kadromuz çok geniş. Çok iyi transferler yapıldı. Bu sene o kadronun biraz dışında görünüyoruz. Ama rotasyonlardan bize de sıra geleceğini umuyorum. Geçen yıl hocamız ikimize de görev verdi. Güven konusunda sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Şans bulduğumuz sürece elimizden geleni sahaya yansıtacağız. Lig uzun bir maraton. Forma bekliyoruz" dedi.

MOTİVASYON SORUNU YAŞAMIYORUZ

A2 takımında çalışmaları sürdürdüklerini ve maçlar yaptıklarını hatırlatan İsmail, "Motivasyon sorunu yaşamıyoruz. Kadro geniş ister istemez kadroya girmek ve o havayı solumak istiyoruz. Bir hafta antrenman yapıyoruz oynamak itiyoruz. A/2 de artık eskisi gibi olmuyor" diye konuştu.

Kendisiyle aynı mevkide oynayan Volkan Şen'in kadro dışı bırakılması ile kendisine forma şansı doğduğunun hatırlatılması üzerine genç futbolcu, "Volkan abi olayından dolayı çok üzüntülüyüm. Bana yararlı olan örnek aldığım bir ağabeyimdi. O yüzen üzgünüm. Takıma dönmesini arzu ediyorum. Bu hafta bana forma verileceği söylentileri var. Ben hazırım. Hocam forma verirse elimden geleni yaparım. Ben hocamın bana güvenini hissediyorum" cevabını verdi.

KENDİME GÜVENİYORUM

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Eren Albayrak da ligde çok iyi sonuçlar aldıklarını ve bunun böyle gitmesi için uğraştıklarını belirterek, "Hocamız yavaş yavaş bize şans verecektir. Kendimi çok iyi hissediyorum. Kendime güveniyorum. İlk gelecek fırsatta bunu en iyi şekilde değerlendireceğimden eminim. Bazı eksik yönlerimiz var. Onun üzerinde daha fazla duruyoruz. Bu takımda oynayabilmek için daima iyi olmak zorundayız. Artık eskisi gibi değil" dedi.

HOCAMIZ SABIRLI OLMAMIZI İSTİYOR

Ertuğrul Sağlam'ın kendilerine her zaman hazır olun talimatı verdiğini vurgulayan genç yıldız, "Hocamız bizimle her zaman konuşuyor. Bizim hazır olmamızı istiyor. Oynamamızı istiyor. Sabretmemizi ve daha çok çalışmamızı söylüyor. A/2 maçlarına daha çok kendimizi vermemizi istiyor" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Şampiyonlar liginde Manchester United 'e karşı oynamak ister misiniz?" şeklindeki sorusuna ise Eren, "Avrupa'da milli maçlarda tecrübem var. Bu maçta şans verilirse sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum" cevabını verdi.