BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Gençlerbirliğinden 8de 8e geçit yok

Haftanın dikkat çeken maçlarından biri de Kadıköy'de. Namağlup Gençlerbirliği'nin kaptanı İlhan iddialı konuştu.

Abone ol

Gençlerbirliği kaptanı İlhan hafta sonu karşılaşacakları Fenerbahçe'nin, galip gelerek 8'de 8 yaparak rekor kırmayı hedeflemesinin kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.

İlhan yaptığı açıklamada, bu sene çok çalıştıklarını ve epey mesafe katettiklerini belirterek, ''Çok çalışıyoruz. İyi yoldayız. Tribünlerin dolması bunun işareti. Geçen senenin izlerini silmek istiyoruz. Sezon boyunca takımda 23 sakatlık yaşadık. Bunların büyük çoğunluğu sahanın suni çim olmasından kaynaklandı. Ancak tek sebep bu değildi. Takım ruhu oluşturamamıştık, bu sezon bunu başardık'' dedi.

Turkcell Süper Lig'de Pazar günü karşılaşacakları Fenerbahçe'nin bu karşılaşmayı kazanması durumunda ''üst üste en fazla maç kazanan takım'' olacak olmasının kendilerini ilgilendirmediğini vurgulayan Kaptan İlhan, ''Fenerbahçe'nin 8'de 8 yaparak rekor kıracak olması bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. Rakibimizin bu durumu benim aklıma bile gelmiyor, arkadaşlarımın da aklına geldiğini sanmıyorum. Pazar günü çıkıp Gençlerbirliği'nin ne olduğunu göstereceğiz'' diye konuştu.

"ANLAM VEREMİYORUM"

Başkent temsilcisinin kaptanı kendisine yönelik, ''takım arkadaşlarına maç esnasında kötü davranarak onları oyundan düşürüyor'' eleştirileri için de ''Buna bir anlam veremiyorum. Maç içindeki kazanmaya yönelik hırsım böyle algılanıyor olabilir. Ancak bu yorumları yapanlar keşke maç dışında da arkadaşlarımla ilişkilerimi gözlemleseler'' dedi.