BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Genç şarkıcı Çağatay Akman'ın mesajları tepki topladı

Son dönemde ''Gece Gölgenin Rahatına Bak'' isimli şarkıyla tanınan ve özellikle sosyal medyada büyük takipçi kitlesine ulaşan şarkıcı Çağatay Akman, Twitter hesabından yaptığı homofobik paylaşımla büyük tepki çekti.

Abone ol

Twitter adresini aktif bir şekilde kullanan 18 yaşındaki şarkıcı hesabından, “Sessizce hapşırmaya çalışan erkek i...dir" diye yazdı.

Takipçilerinin tepkisini çeken Akman’a bir Twitter kullanıcısı, “Senin gibi dar görüşlü saçma sapan düşünceli insanlar 100 milyon tık alıyo, sanat yerlerde resmen… yazık be” diye yazınca Akman, “Bak bak sessiz hapşuran nasıl kendini belli ediyor :)” diye karşılık verdi.

Paylaşımları tepki alan Akman'ın daha sonra Twitter hesabını gizlediği görüldü.

BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

Konuyla ilgili şu basın açıklaması yapıldı:

"2 gün önce, sanatçımız Çağatay Akman’ın Twitter hesabı, kısa bir süreliğine kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiş ve onun adıyla iki paylaşım yapılmıştır. Sanatçımız kendisine ait olmayan bu paylaşım yüzünden bazı kesimler tarafından hedef haline getirilmek istenmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi, sanatçımızın bundan sonra da kimsenin bireysel tercihleri ile ilgili fikirlerini, siyasi eğilim ve kişileri rencide edici iletileri sosyal medya hesaplarından paylaşma gibi bir tercihi olmayacaktır."