BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.493,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Genç MÜSİAD'dan yurtdışı staj imkanı

MÜSİAD Gençlik Kurulu, ”Stajın Merkezi” projesi adı altında 50 genci iş tecrübesi kazanması için yurt dışında staja gönderiyor.

Abone ol

Genç MÜSİAD Yurtdışı Staj Kurulunca gerçekleştirilen projede gençler; istekli olma, akademik başarı düzeyi, geçmiş staj ve iş deneyimi ile İngilizce yeterlilik gibi faktörler göz önünde bulundurularak yurt dışında staj imkânına hak kazandı.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen projede, 50 öğrenci Ağustos ayında Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yer alan başarılı şirketlerde çalışma imkanına sahip olacak. Birçok firmada iş tecrübesi kazanacak olan gençler aynı zamanda farklı yerler görüp, farklı insanlar tanıma fırsatına da sahip olacaklar. Staj, gençlerin gelecekteki kariyer planlarını da olumlu yönde etkileyecek.

Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, “Gençler için yurt dışında staj imkanı eşsiz bir fırsat. Gençlerimiz yurt dışındaki çalışma koşullarını ve büyük firmalardaki farklı iş alanlarını görüp tecrübe kazanırken, aynı zamanda kendilerini kişisel olarak da geliştiriyorlar. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz projede amacımız her yıl daha fazla sayıda genci yurt dışında staja göndermek. Yurt dışında kurumsal şirketlerde deneyim kazanan gençlerimiz, burada tecrübelerini paylaşarak diğer gençlerin kariyerlerinde de teşvik edici rol üstleniyorlar ” dedi.