BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.440,38
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Genç fotoğrafçılardan karma sergi

Gazili genç fotoğraf sanatçılarının karma sergisi Gazi Üniversitesi'nde...

Abone ol
Gazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri, öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Can Şahin’in önderliğinde gerçekleştirdikleri çalışmaları, 4 Mayıs 2001 günü Seramik Bölümü Sergi Salonu’nda açtıkları “Karma Fotoğraf Sergisi” ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği serginin açılışını, Yrd. Doç. Dr. Şahin ve bir grup sanatsever birlikte yaptılar. Açılışta takdim konuşması yapan Grafik Tasarımı Bölümü öğrencisi Merve Ertuş, fakültenin ilk öğrencileri olarak aldıkları teorik eğitimi uygulamaya koyarak böyle bir çalışma yaptıklarını ifade ederek, çalışma boyunca her türlü katkı ve desteği sağlayan Yrd. Doç. Dr. Şahin’e teşekkür etti. 

Yrd. Doç. Dr. Can Şahin de açılış öncesi yaptığı konuşmada, öğrencilerinin böyle bir çalışma yapmasından çok memnun olduğunu ifade ederek, “Sayın Rektörümün selamı var; sizleri çalışmalarınızdan dolayı kutluyor” dedi. Açılış kurdelesi kesildikten sonra konuklar, kokteyl ve müzik eşliğinde fotoğrafları incelediler.