BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Gelinliğiyle sınava girdi

Nikah masasına oturdu. Sonra ordan sınavın yolunu tuttu

Abone ol
Nikah masasına oturan 20 yaşındaki Sinan ile Gülşen Kulaç çifti, nikah masasından sonra sürücü kursunun yolunu tuttu. Ehliyet sınavı düğün saati çakışan gelin, gelinliğiyle sürücü sınavına girmek zorunda kaldı. Sınav sırasında heyecanlanan gelin, arabayı birkaç kez stop ettirdi.


Yeni dünya evine giren Sinan- Gülşen Kulaç çifti, sabah önce Belediyeye giderek nikah kıydı. Gülşen Kulaç, ehliyet sınavı düğün saatiyle çakışınca sınava gelinliğiyle birlikte katılmak zorunda kaldı. İki heyecanı bir arada yaşayan çift, sınav sırasında ilgi odağı oldu. Gelinlikle sınava katılan Gülşen Kulaç, sınavda heyecanlanınca otomobili stop ettirdi.

Gülşen Kulaç, sınav ve düğün gününün aynı güne denk gelmemesi için uğraştıklarını ancak bunların çakıştığını söyledi. Kulaç, “Çok heyecanlandım. Allah'a şükürler olsun ki atlattık. Sınavım güzel geçti. Pazartesi sonuçlarıda da göreceğiz. Tamamen tesadüf oldu. Aynı güne denk gelmemesi için dua ediyordum. Ama aynı güne denk geldi. Tarihleri ileriye alma şansımız da olmadı. Bizi gelinlikle görenler şaşırdı” dedi.

Sinan Kulaç ise eşinin heyacanına ortak olduğunu anlatırken, “Her şey rüya gibi. Çok mutluyum. Benim arabam var. Onu eşim kullanacak” diye konuştu. Direksiyon sınavının ardından genç çift, düğün salonunun yolunu tuttu.