BIST 9.074
DOLAR 32,32
EURO 35,09
ALTIN 2.301,45
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da bugün kim kazandı! Bircan'ın işi çok zor

Gelinim Mutfakta'nın 20 şubat tarihli bölümünde Nergis 15 puan toplayıp altın bileziklere en çok yaklaşan gelin oldu. Bircan ise bu zamana kadar sadece 27 puan toplayabildi.

Abone ol

Kanal D'nin fenomen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da 49. haftanın üçüncü günü tamamlandı. 20 Şubat Çarşamba günü izleyiciyle buluşan bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları yemekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim mutfakta 20 Şubat Gün Birincisi: Haftanın üçüncü gününde Nergis 15 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Bircan 14, Ezgi 10, Gülcan ise 8 puan toplayabildi. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

  1. Nergis: 48
  2. Gülcan: 34
  3. Ezgi: 32
  4. Bircan: 27

Gelinim Mutfakta Bircan Kimdir? 18 Şubat Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Bircan Terzi dahil edildi. Kalıcı makyaj uzmanı olan Bircan, 27 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Aslen Sivaslı olan yarışmacının Hira adında 4 yaşında bir kızı var. 

Gelinim Mutfakta Dilek Kimdir? Bircan'ın kaynanası Dilek Hanım ise aslen Balıkesirli. Yarışmaya gelininin isteği ile katıldığını söyleyen Dilek Hanım, İstanbul'da yaşıyor. 

Gelinim Mutfakta 48. Hafta Sonuçları: 15 Şubat Cuma günü ekrana gelen 48. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 5 altın bileziği Ezgi koluna takarken, Sina ise en düşük puanı toplayarak yarışmaya veda eden isim oldu.