BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,50
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Yasemin kimdir kaynanası Öznur hanım nereli

Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında bulunan Yasemin Kadıoğlu ve kayınvalidesi Öznur Kadıoğlu merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta Yasemin kimdir? İşte Gelinim Mutfakta'ya 28. hafta dahil olan yarışmacılar...

Abone ol

Her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta'ya her pazartesi yeni yarışmacılar katılıyor. Peki Gelinim Mutfakta'ya 28. hafta tekrar dahil olan Yasemin Kadıoğlu ile kaynanası Öznur Kadıoğlu kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Yasemin Kadıoğlu Kimdir? Gelinim Mutfakta'nın 24 Eylül Pazartesi günü yayınlanan 136. bölümde Esra'nın yerine yeni gelen yarışmacı Yasemin oldu. Yasemin kendisini tanıtırken 13 yıllık evli  olduğunu ve Maltepe’den geldiğini söyledi. Yasemin'in Babası Rizeli, annesi ise Mısır kökenli. 19 – 16 – 10 yaşlarında üç çocuğu olduğunu belirten Yasemin, yüz olarak annesine benzediğini ama huylarının Rizeli babasına benzediğini de ifade etti.

Gelinim Mutfakta Öznur Kadıoğlu Kimdir? Yasemin'in kayınvalidesi Öznur hanım ise İstanbul doğumlu. Öznur hanım kendisini tanıtırken, Maltepe’den geldiğini ve eşinin Rizeli olduğunu söyledi. 

Gelinim Mutfakta 21 Eylül kim elendi 5 altın bileziğin sahibi kim