BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta birincisi 13 Temmuz'da kim elendi?

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi Gelinim Mutfakta 13 Temmuz birincisi kim belli oldu. Kazanan yarışmacı 5 altın bileziğin sahibi olurken en düşük puanı toplayan yarışmacı ise programa veda etti. İşte Gelinim Mutfakta'da final gününe dair merak edilenler....

Abone ol

Hafta içi her gün saat 15:45'te Kanal D'de ekrana gelen Gelinim Mutfakta 90. Bölümde Nurten-Özlem Argün, Çiğdem-Elif Akçam, Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret ve Suzan Tekin-Şebnem Karataş çiftleri "Lokma” için yarıştılar.

KAZANAN KİM OLDU?:  Gelinlerin kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalıştığı, kayınvalidelerin de yemekleri puanladığı Gelinim Mutfakta yarışmasının bu haftaki birincisi belli oldu. Fatih Ürek'in açıkladığı puan sıralamasıyla birlikte bu hafta 5 bileziğin sahibi 74 puanla Elif oldu.

Haftanın en düşük puanını alan gelinler ise 47 puanla Şebnem ve Cansu oldu. En düşük puanı alan Şebnem yarışmaya veda eden isim oldu.

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?: 6 Temmuz 2018 cuma günü haftanın finalinde 70 puan toplayan Özlem 5 altın bileziğin sahibi olurken, en düşük puanı alan Tuğba ise yarışmaya veda etmişti. Özlem'i 60 puanla Cansu takip ederken, 54 puan toplayabilen Şebnem ise Tuğba'yı kıl payı geçerek elenmekten son anda kurtulmuştu. 

ELİF AKÇAM YARIŞMAYA TEKRAR DAHİL OLDU: Öte yandan geçen hafta elenen Tuğba Erek'in yerine, daha önce işi gereği yarışmadan ayrılan Elif Akçam tekrar dahil olmuştu. Elif'in, "Baktım, meydan boş kalmış, gidip doldurayım." sözleri ise hem program sunucusu Fatih Ürek'i hem de diğer yarışmacıları şaşırtmıştı. 

Gelinim Mutfakta Elif Akçam kimdir yarışmadan neden çekilmişti 

Gelinim Mutfakta birincisi 6 Temmuz'da kim elendi?