BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,89
ALTIN 2.442,66
HABER /  GÜNCEL

Gelini oğlu ve torununu kurşunladı

68 yaşındaki Eyüp Günay, gelini Ayşe Günay'dan babasının kendisine olan borcunu ödemesini istedi. Hayır cevabıyla çılgına döndü.

Abone ol

Zonguldak'ın Alaplı İlçesine bağlı Hasanlı köyünde oturan Eyüp Günay (68) alacak meselesi nedeniyle tartıştığı gelini oğlu ve torununu kurşun yağmuruna tuttu. Yaşanan üzücü olayda Günay'ın gelini hayatını kaybederken, oğlu ve torunu ağır yaralandı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Eyüp Günay'ın, Hasanlı Köyü Çamlıca Mahallesi Fahrettin Günay'ın evinde meydana geldi. İddiaya göre, oğlu ve gelini ile birlikte oturduğu evde meydana geldi. Eyüp Günay, gelini Ayşe Günay'dan, babasının kendisine olan borcunu ödemesini istedi. Kayınpeder ile gelin arasında çıkan tartışma sonrasında Eyüp Günay, tartışma sırasında gelinine av tüfeği ile ateş etti. Baba Günay, kendisine müdahale etmeye çalışan oğlu Fahrettin ve torunu Erkan'ı da yaraladı.

Yaralanan Ayşe ve Fahrettin Günay çifti ile çocukları Erkan, yakınları ve köylüler tarafından özel otomobillerle Alaplı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayşe Günay, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Fahrettin ve Erkan Günay ise ilk müdahalelilerinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Fahrettin Günay'ın durumunun ağır olduğu ve vücudunda ki saçmalar nedeniyle acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi. Küçük Erkan'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Eyüp Günay, haber verilmesi üzerine gelen jandarma ekipleri tarafından evde gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.