BIST 8.887
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.239,15
MAGAZİN

Gelin adayı Sinem Umaş ile Semra Kaynana 15 yıl sonra canlı yayında yüzleşti

Yıllar önce yayınlanan 'Gelinim Olur musun?' programının fenomen isimleri Semra Kaynana ve gelin adayı Sinem Umaş, 15 yıl sonra canlı yayında yüzleşti. Umaş, "Semra Hanım benim iç çamaşırıma kadar söyleyerek rezil etti" diyerek ateş püskürdü.

Bir döneme damga vuran Gelinim Olur musun? yarışmasının fenomen ismi Semra Kaynana Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Yarışmada oğlu Ata Türk'ün görüştüğü gelin adayı Sinem Umaş'la yıldızı bir türlü barışmayan Semra Yücel, yıllar telefonla karşı karşıya geldi.

Sinem Umaş'ın "Oğlum Sinem'le evlenirse bar köşelerinde öldürülür" sözlerinin üzerine açıklama yapan Semra Yücel, şunları söyledi:

Ben hiçbir zaman 'oğlum Sinem'le evlenirse bar köşelerinde öldürülür' demedim. Kesinlikle böyle bir şey yok. Sinem istediği yere gidebilir, bu kimseyi de ilgilendirmez. Ama tekrar ediyorum ben kesinlikle ve kesinlikle böyle bir şey demedim.

Kızlar yarışmaya oynamaya gelmişti, biz ise dinlenmeye… Oğlumu da beni de hayat çok yormuştu, biz yarışmaya girdikten sonra ne olduğunu öğrendik orada. Sonradan öğrendim şimdi şimdi anlıyorum… O yarışmada sevgi yoktu. Hale ile Ahmet evlendi çok kısa bir süre sonra ayrıldı. Evi arabayı alalım sonra da boşanalım. Evlilik bu değildir…

Sitene Ekle