BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.297,55
HABER /  POLİTİKA

Geceye damga vuran Davutoğlu fotoğrafı

Dün gece sosyal medyanın en çok konuşulan fotoğrafı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Hanım ile birlikte Beşiktaş'ta çektirdiği fotoğraf oldu.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nden çıkarak bir süre yürüdü. Yol kenarındaki seyyardan eşi Sare Davutoğlu ile birlikte kestane alan Davutoğlu, o anları Instagram hesabından paylaştı.

Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın kızı Şeyma Erdoğan ile Abdülkadir Karagöz'ün nikah şahitliğini yaptıktan sonra, Beşiktaş'taki Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'ne geldi.

Bir süre sonra eşi Sare Davutoğlu'yla ofisten yürüyerek çıkan Davutoğlu, Dolmabahçe Caddesi'ndeki yaya geçidinden karşıya geçmek için kırmızı ışıkta bekledi. Yeşil ışığın yanmasının ardından vatandaşlarla karşıya geçen Davutoğlu, bir kitabevine uğradı. Bir süre kitabevinde kalan Davutoğlu, buradan çok sayıda kitap satın aldı.

INSTAGRAM HESABINDAN PAŞLAŞTI

Daha sonra eşiyle yürümeye devam eden Davutoğlu, Sinan Paşa Camisi'ne geçerek yatsı namazını kıldı.

Yol üzerinde vatandaşlarla sohbet eden ve bir kestaneciden kestane alan Davutoğlu, tekrar Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nin bulunduğu tarafa geçerek ofise girdi.

Davutoğlu, daha sonra "ahmet_davutoglu" kullanıcı adıyla oluşturduğu Instagram hesabından kestaneciyle çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Paylaşım, kısa sürede yüzlerce yorum ve binlerce beğeni aldı.