BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.428,60
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da okullar tatil mi? Vali açıkladı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'da 4 Ocak Pazartesi günü eğitim- öğretime devam edileceğini, okulların tatil olmadığını duyurdu.

Abone ol

İstanbul'da okullar tatil mi? Vali Vasip Şahin, twitter'dan bu soruya cevap verdi ve kar yağışının beklenmediğini söyleyerek eğitim-öğretime İstanbul'da devam edileceğini açıkladı. Şahin için twitter'da özel hashtagı açılmış ve TT olmuştu.

Binlerce öğrencinin Twitter'dan başlattığı hashtag hareketi sonuçsuz kaldı. Pazartesi günü için tatil isteyen öğrenciler ‘vasipyarıntatildesene’ hashtagı yapmış ve kısa sürede TT listesine girmişti. 

KAR YAĞIŞI BEKLENMİYOR

İstanbul Valisi Vasip Şahin, resmi twitter hesabından, meteorolojik tahminlere göre İstanbul'da yarın için kar yağışı beklenmediği ve eğitim-öğretime devam edileceğini duyurdu.

İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle perşembe günü okulları tatil etmiş, böylece öğrenciler hafta sonu ve yılbaşı tatiliyle birlikte 4 gün tatil yapmıştı.

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

Meteoroloji'nin verilerine göre İstanbul'da önümüzdeki 4 gün yağış bekleniyor. Pazartesi günü başlayacak olan yağmur Perşembe gününe kadar devam edecek.

Bu arada İstanbul'da hava sıcaklıkları da giderek yükselecek. Pazartesi günü hava sıcaklığının 7 derece olması beklenirken, sıcaklıklar 14 dereceye kadar yükselecek.