BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  GÜNCEL

Geç de olsa balayına çıktılar

İngiltere'de Saray yetkilileri Prens William ve eşi Kate Middleton'ın gecikmeli balayına bugün çıktığını duyurdu. Çiftin nereye gittiği açıklanmadı ama Seyşeller olduğu düşünülüyor.

Abone ol

29 Nisan'da evlenen Prens William ve eşi Kate Middleton -ya da evlilik sonrası adıyla Cambridge Düşesi Catherine- gecikmeli de olsa balayına çıktı.

İngiltere Kraliyet ailesi sözcüsü, çiftin nereye gittiği veya ne kadar süre balayında kalacağı konusunda bir açıklama yapmadı.

Saray, yeni evlilerin balayı sırasında özel hayatına saygı gösterilmesini beklediklerini vurgulayarak, paparazzilere uzak durmaları mesajını vermiş oldu.

Westminster Kilisesi'nde dünya evine giren çiftin evlilik töreni televizyonlarda yüz milyonlarca kişi tarafından izlenmişti.

Paparazzilerin William ve Kate'in yalnız bırakılması isteğine ne kadar itaat edeceği merak konusu.

Prens William'ın annesi Diana, içinde bulunduğu araba paparazzilerden kaçmaya çalışırken kaza yaptığı için ölmüştü.

Diana'nın başına gelenlerden sonra, William ve Kate'in peşinden de benzer biçimde bir fotoğrafçı ordusunun koşması istenmiyor.

İngiltere tahtının, babası Charles'dan sonraki varisi olan Prens William ve eşi Kate, balayına hemen çıkmak yerine biraz beklemeyi tercih ettiler.

Çift ilk haftasonlarını evlerinde geçirdikten sonra, Prens William kurtarma pilotu olarak işine geri döndü.

Saray, balayı için William'ın iki hafta izin aldığını söylüyor.

İngiltere medyasında çıkan haberlerde çiftin balayı için Seyşeller'i seçtiği öne sürülüyor.