BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gebze'ye 550 yataklı hastane

Gebze Fatih Devlet Hastanesi yanına 550 yataklı 12 katlı dev hastane yapılayor. Temel aralık ayında atılıyor.

Abone ol

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze'ye TOKİ tarafından Fatih Devlet Hastanesi yanına 550 yataklı 12 katlı dev hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Fikri Işık, 2010 Aralık ayında temeli atılması planlanan hastanenin Gebze'ye kazandırılması ile İlçedeki sağlık hizmetlerinin kalitesininde artacağını belirtti.
 
ARALIK AYINDA TEMELİ ATILACAK
Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Rad. Dr. Hürcan Alpay'dan Hastanenin sorunları ve eksiklikleri hakkında bilgi alan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, TOKİ tarafından inşa edilecek olan 550 yataklı hastanenin temelinin Aralık ayında temelinin atılacağını belirterek "Gebze'nin donanımlı bir hastaneye ihtiyacı var. Fatih Devlet Hastanesi yanına inşa edilecek 550 yataklı, 12 katlı dev hastane TOKİ tarafından yapılacak. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki Aralık ayında temeli atılacak. Ayrıca eski devlet hastanesi binasını da ağız ve diş hastanesi olarak düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu iki hastane Gebze'deki sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracak" dedi.
 
ESKİ BİNA AĞIZ VE DİŞ HASTANESİ OLACAK
AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram ile birlikte Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Rad. Dr. Hürcan Alpay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Fikri Işık yeni yapılacak olan 550 yataklı hastanenin ardından eski devlet hastanesi binasını da Ağız ve Diş Hastanesi olarak düzenlemeyi planladıklarını söyledi.
 
MECLİS KARARINI ÇIKTI
Ziyarette AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'a eslik eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de, Gebze'ye TOKİ tarafından yapılacak olan 12 katlı dev hastaneyle ilgili belediye meclisinden karar çıkarttıklarını belirterek, "Hastane için meclisten kararı çıkarttık. Fatih Devlet Hastanesi'nde acil servisin yükü gerçekten çok fazla. Yeni inşa edilecek hastane sağlıkta ciddi bir rahatlama meydana getirecek" dedi.