BIST 10.093
DOLAR 32,38
EURO 34,68
ALTIN 2.399,11
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gebzeli öğrenciler pırıl pırıl...

Gebze Belediyesi, ilçede öğrenim gören yüzlerce çocuğu yaptığı okul yardımlarıyla mutlu etti.

Abone ol

Gebze Belediyesi 500 öğrenciye okul kıyafeti, 450 öğrenciye eşofman ve spor ayakkabısı, 1000 öğrenciye de kırtasiye yardımında bulunuyor.

İlçede eğitim kalitesinin yükselmesine büyük önem verdiklerini belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “bizler eğitime önem vermeden bir şehrin gelişmesinin mümkün olmayacağına inanıyoruz. Onun için eğitimin önündeki engelleri kaldırarak, maddi durumu bozuk olan ailelerin yükünü hafifletmeye çalışıyoruz” dedi.

Gebze Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte ilçede maddi durumu elverişli olmayan toplam 1950 öğrenciye kırtasiye, çanta, okul kıyafeti, ayakkabı ve eşofman yardımında bulunuyor. Gebze Belediyesi tarafından okul yönetimleri tarafından gönderilen listeler doğrultusunda giyindirilen ilköğretim ve lise öğrencileri, kıyafetlerini almaya başladı.

Kıyafet dağıtımına katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrenciler ve aileleri ile tek tek ilgilendi. Başkan Köşker, yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi.

Kendi çocuğumuz gibi

Gebze Belediyesi olarak, eğitime ve eğitsel çalışmalara büyük önem verdiklerini belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “tüm çabamız ilçemizde eğitim düzeyini ve eğitim kalitesini yükseltmek. Şehrimizdeki her bir öğrenciyi kendi çocuğumuz gibi seviyor, önem veriyoruz. Çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmesi için tüm imkanlarımızı zorluyoruz. Biz ülkemizi siz çocuklarımıza teslim edeceğiz. Onun için de sizlerin en iyi şartlarda ve en güzel şekilde yetişmeniz için elimizden gelen tüm çabayı sarfediyoruz. Sizlerden sadece derslerinizi düşünmenizi, topluma ve vatana faydalı insanlar olarak yetişmenizi istiyoruz. Sizlere güveniyoruz” dedi.

Kıyafet yardımından yararlanan öğrenciler ve velileri, Gebze Belediyesi’ne ve Başkan Köşker’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti.