BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gazzeye üzüldü gelirini verdi

Bingöl'de faaliyet gösteren erkek kuaförü Nizamettin Palaoğlu, 1 günlük gelirini Filistin halkına bağışladı.

Abone ol Bingöl'de faaliyet gösteren erkek kuaförü Nizamettin Palaoğlu, 1 günlük gelirini Filistin halkına bağışladı.

Maden Sokak'ta erkek kuaför işletmeciliği yapan Nizamettin Palaoğlu, İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistin halkına bir nebze olsun yardımda bulunabilmek için gün boyu kazandığı 250 YTL'yi Bingöl Gülderen Çalışanlar Derneği ve Kimse Yok Mu Derneği Bingöl Temsilcisi Selahattin Bulut'a teslim etti.

Filistin'de yaşanılan durumun kabul edilemez olduğunu dile getiren Kuaför Nizamettin Palaoğlu, "İsrail uçakları acımasızca Filistinli kardeşlerimizin üzerine bombalar yağdırıyor. Biz burada kendimize düşen görevi yapmak için elimizden geleni yapacağız. Bu gün kazandığımızı Filistin'de İsrail bombalarına maruz kalan kardeşlerimize ulaştıracağız. Senelerdir kardeşlerimize yapmadıkları işkenceyi bırakmayan İsrail'le dost olunamayacağı bu saldırılırla bir kez daha görülmüştür. Ayrıca tüm halkımızı gecenin bir vaktinde kalkıp dünyadaki Müslümanlar için dua etmeye davet ediyoruz." diye konuştu.

Bingöl Gülderen Çalışanlar Derneği ve Kimse Yok Mu Derneği Bingöl Temsilcisi Selahattin Bulut ise, "Filistin, hepimiz için kanayan bir yaradır. Şu anda o topraklarda yaşananlar, vicdan sahibi hiçbir insanın duyarsız kalamayacağı kadar acı ve üzüntü içinde takip ediyoruz. Buradan da onlara yardım yetiştirebileceğimizi Nizamettin kardeşimiz bize hatırlattı. Bunun herkese örnek olmasını diliyorum. Filistinli kardeşlerimizin buna ihtiyacı var." şeklinde konuştu