BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  GÜNCEL

Gaziantep'te damadın annesi canlı bombayı anlattı!

Gaziantep'te meydana gelen saldırıda damadın annesi Muhbet Akdoğan "Canlı bomba yetişkin biriydi" diye konuştu.

Abone ol

GAZİANTEP'te 20 Ağustos günü bir kına eğlencesine yapılan saldırıda ağır yaralanan ve tedavi altına alınan damat Nurettin Akdoğan’ın annesi 43 yaşındaki Muhbet Akdoğan, saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kına yakıldığı esnada canlı bombayı gördüğünü ve canlı bombanın çocuk olmadığını söyleyen Akdoğan, canlı canlı bombayı görmesi ve bağırması üzerine canlı bombanın kendini patlattığını söyledi. Canlı bombanın çocuk olmadğını vurgulayan Akdoğan, canlı bombanın genç biri olduğunu söyledi.

Akdoğan, "Ben hemen etrafa bağırarak, canlı bombanın aramızda olduğunu haykırdım. Benim onu fark ettiğimi anlayınca soğukkanlı bir şekilde kalabalığın arasına karıştı. Birkaç saniye geçmeden büyük bir patlama oldu. Ondan sonra etraf ceset ve yaralılarla doldu. Ben de yaralanmıştım. Beni hastaneye götürdüler. Ailemizden çok sayıda kişi öldü" dedi.



ERDOĞAN: BOMBACI 12-14 YAŞINDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 54 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep'’teki saldırıyla ilgili İstanbul’da gazetecilerin sorularını yanıtlarken, saldırıyı gerçekleştirenin DAEŞ mensubu 12-14 yaşlarında bir çocuğun olduğunu belirtmişti.