BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Sabetay Sevi'nin evini ziyaret eden Gülen'e ne söylendi?

Yeni Şafak yazarı Tamer Korkmaz, Fethullah Gülen'in İzmir'de Sabetay Sevi'nin evini ziyaretinde Yahudi cemaati mensuplarının ona söylediği sözleri aktardı.

Abone ol

Fethullah Gülen'in hangi misyona sahip sahip olduğu tartışma konusu. Gülen'in Batı dünyası ile sıkı ilişkileri beraberinde yeni iddia ve söylentileri gündeme getiriyor.

2007'de ABD'yi eleştirdiği için köşesine son verilen Korkmaz, yeni adresi Yeni Şafak'ta eski çalıştığı yapıya dair çarpıcı ayrıntılar aktarmaya devam ediyor.

Sabetay Sevi'nin ve takipçilerinin gizlilik ilkesini tarif eden “Sakladım./Gizli tuttum./Söylemedim./Uyuttum" ifadesini yazısının başlığına çeken yazar, yazısının girişinde çok konuşulacak bir anektod aktarıyor:

"Sabetay Sevi'nin on yedinci yüzyılda yaşadığı eve yaptığı ziyareti, İzmir'e vaiz olarak atandığı dönemdeki (1966) özel bir sohbette anlatan Fetullah Gülen; o evdeki Yahudi cemaati mensuplarının kendisine “Muhterem Gülen, sen bizim Mesihimizsin” diye seslendiğini söylüyordu!

Sabetay Sevi'nin başlattığı ve ölümünden sonra da yüzyıllar boyunca gizlilikle sürdürülen sahte Mesihçilik hareketi “Osmanlı'nın içeriden çökertilmesinde” başlıca faktörlerden birisiydi."

GLADYO PROJESİ

Sabetaycıların en etkili kadrolara yerleştirilerek “Türkiye'nin Batı'nın gizli sömürgesi olarak” yönetilmesinde lokomotif olduğunu ifade eden Korkmaz, sözü FETÖ'ye getirerek, "FETÖ (Paralel Devlet Yapılanması) “dini cemaat” görünümlü bir Gladyo projesidir. Dahası, Haçlı Siyonist Cephesi'nin gizli bir organizasyonu olarak tasarlanmıştır." ifadelerini kullanıyor.

Gülen'in annesinin gerçek ismi olan Refia'nın, 1986 tarihli pasaport istek formunda "Rabin" olarak beyan edilmesini hatırlatan yazar, yazısına şöyle devam ediyor:

GÜLEN'İN ANNE TARAFI SEFERAD YAHUDİLERİNDEN Mİ?

"Buna mukabil, otuz yıldır annesinin isminin “Refia” olduğu ileri sürülüyor; “Rabin” ismi itina ile gizleniyor.

Gülen'in annesi Rabin, “Edirne Müdafii” olarak da bilinen Mehmet Şükrü Paşa'nın ailesindendir. Mehmet Şükrü Paşa'nın (1857 Erzurum-1916 İstanbul) atalarının, yüzyıllar evvel “İspanya'dan Türkiye'ye (Edirne) göç etmiş olan “Sefarad Yahudilerinden” olduğuna dair ciddi iddialar vardır. Mehmet Şükrü Paşa'nın Sabetaycılığını ve masonluğunu da bu fevkalade enteresan bahse ekleyelim!

"BAĞLANTI" ADAMI ALAEDDİN KAYA

Sabetay Sevi'nin iki kardeşinden birisi olan Eliyahu Sevi'nin “adaşı” İsrail Başhahamı Eliyahu Bakshi Doron 25 Şubat 1998'de İstanbul'da Fetullah Gülen Locaefendi ile görüştüğünde; işbu ikilinin verdiği “mutluluk” pozuna Alaeddin Kaya da eşlik ediyordu!

Mister Kaya, yıllarca öncesinden itibaren FETÖ'nün Yahudi lobisi ile münasebetlerini sağlayan ve geliştiren “bağlantı” adamıdır.

Paralel Zaman'ın eski sahibi Alaeddin Kaya'nın FETÖ içindeki rütbesi, sanıldığından çok daha yüksektir!"