BIST 10.297
DOLAR 32,27
EURO 34,84
ALTIN 2.404,42
HABER /  SPOR

Gaziantep hocasını çabuk buldu

İtalyan Teknik Direktör Zenga'nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Gaziantepspor yeni hocasını çabuk buldu

Abone ol

İtalyan Teknik Direktör Walter Zenga'nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Gaziantepspor, Erdoğan Arıca ile anlaştı.

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamada, Erdoğan Arıca ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını belirtti. Anlaşmanın sağlandığını ve İstanbul'da bulunan Erdoğan Arıca'nın yarın Gaziantepspor'un kamp yapacağı Antalya'ya geçeceğini kaydeden Kızıl, "Ben de yarın Antalaya'ya gideceğim. Erdoğan Arıca ile Antalya'da 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağız" dedi.

Karşılıklı olarak sözleşmesi feshedilen Walter Zenga'dan memnun olmalarına rağmen, camianın Zenga'dan rahatsızlık duyduğunu ve Zenga'nın da bazı sıkıntıları bulunduğunu ifade eden Kızıl, şunları söyledi:

"Biz Zenga'dan memnunduk, ancak şehrin memnuniyeti bizim için daha önemliydi. Biz de kulübün menfaatleri doğrultusunda karşılıklı olarak sözleşmeyi feshettik. Bizim herhangi bir tazminat ödememiz sözkonusu değil. Zenga, Dubai'de bir kulüple anlaştı. Zenga'nın yaptığı bu anlaşmadan dolayı ufak da olsa kulüp olarak maddi bir kazanç sağladık."