BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.426,50
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Gaziantep bayramı Ferhat Göçer ile erken kutladı

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayında düzenlediği “Geleneksel Ramazan Etkinleri” çerçevesinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Gazianteplilere adeta bayram yaptırdı.

Abone ol

GAZİANTEP, Masal Park’taki meydanı tamamen dolduran izleyici kitlesine sevilen şarkılarını okuyan sanatçıya sevenleri de eşlik etti.

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan sanatçı, Gaziantep’te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sıcak bir yaz akşamında kendisini yalnız bırakmayan izleyicilere teşekkür eden Göçer, Gaziantep’e yabancı olmadığını ifade etti.

Göçer’in konserini dinleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, başlangıcı rahmet sonu mağfiret olan Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşıldığını belirtti. Birçok etkinliklerle Gazianteplilere güzel bir Ramazan ayı yaşattıklarını aktaran Şahin, emeği geçenleri kutladı. Büyükşehir’in düzenlediği etkinliklerin de sonuna geldiklerini ve finali ünlü sanatçı Ferhat Göçer ile yaptıklarını vurguladı.

Gazianteplilere keyfili bir geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Şahin, “Gaziantep bugün bayramını kutluyor. Sanatçı güzel, seyirci güzel, Gaziantep başka güzel. Bu güzelliklerin arasında muhteşem bir gün yaşıyoruz. Herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Birbirinden güzel pop şarkıları kendilerine özgü bir tarz ile söyleyen Göçer, zaman zaman seyircilere “Muhteşemsiniz Gaziantep” sözleri ile motive etti.

Program sonrası Başkan Şahin, katkılarından dolayı Ferhat Göçer’e plaket ve Gaziantep’e özgü kutnu kumaşı hediye etti.