BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gazeteciliğin utanç belgesine cevap

Akşam ve Hürriyet arasındaki savaş sürüyor. Dün Fatih Altaylı'nın köşesinde Serdar Turgut için yazdığı yazıya cevap gecikmedi. Tartışma, daha da alevlenecek gibi.

Abone ol Dünkü yazısında "Gazeteciliğin utanç belgeseli elimde" diyereketen Akşam'a ve Serdar Turgut'a gönderme yapan Altaylı'ya cevap gecikmedi. Turgut, "FATİH ALTAYLI'NIN BİR YAZISINDA İLK KEZ ZEKA PARILTISI GÖRDÜM" diyerek cevap verdi.

Yazı : Serdar Turgut
Kaynak :
www.aksam.com.tr

Sevgili Fatih Altaylı (Pinokyo) dün köşesinde bana minik bir not göndermiş. 'Yalan söylediğim için burnumun uzayacağını anlatmış' demiş ve devam etmiş; 'Ancak Serdar Turgut'un uzmanlık alanı burun değil başka organ üzerinedir. O uzmanlık alanına sahip çıksın, burnuma değil!'. Sabah kahvaltı ederken hayli güldürdü, eğlendirdi bu cevap beni. Tartıştığım insanlara yıllardır anlatırım ben, zekice yazılmış polemikler beni her zaman mutlu eder ve hakkımda ne yazılırsa yazılsın zeki yazıldığı takdirde bundan keyif alırım diye defalarca anlattım. Açıkça söylemek gerekirse, sevgili Fatih'in bir yazısında zeka kıvraklığı pırıltısı olabilmesine hayli şaşırdım ve de kendisi için sevindim.