BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.411,61
HABER /  GÜNCEL

Gazete A24 yayında…

Ekim 2010’dan bu yana test yayınlarını sürdüren Gazete A24, nihayet yayında.

Abone ol

Türkiye’de ilk kez “Fikri Manşet” sistemini uygulayan www.gazetea24.com; eylem ve söylemleriyle gündeme damga vuran kişi ve kurumları gün boyunca farklı bir anlatım tarzı ve görsellikle ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor…

Ekim 2010 itibariyle test yayınında olan www.gazetea24.com, nihayet yayın hayatına başladı. Yeni medya anlayışı üzerine kurgulanan Gazetea24.com, gerek internet haberciliği anlayışı gerekse modern tasarımı ve interaktif haber portalı yaklaşımıyla rakiplerinden farklılaşmayı hedefliyor.

Yansız ve güvenilir habercilik alanında iddialı olduğunu, daha önce medyaloji.net isimli iletişim gazetesiyle kanıtlayan medya takip sektörünün öncü kuruluşu Medya Takip Merkezi (MTM), şimdi de genel içerikli aktüel habercilikte fark yaratmaya hazırlanıyor.

MTM’nin yenilikçi anlayışıyla Gazetea24’ün, dinamik gazeteci ve uzman editör kadrosu tarafından oluşturulan haber, video ve foto galeriler; eski dönemin karmaşık yapısından farklı bir bütünlük sunuyor.

Henüz test aşamasındayken; ekonomiden politikaya, spordan kültür sanata, sağlıktan teknolojiye, modadan sinemaya kadar pek çok konuda video ve fotoğraf galerileriyle desteklenen hızlı, güvenilir ve sade içerikleriyle, denetçileri tarafından büyük beğeni toplayan Gazetea24, sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türkiye’de ilk kez “Fikri Manşet” sistemini uygulayan gazetea24.com, eylem ve söylemleriyle gündeme damga vuran kişi ve kurumları gün boyunca farklı bir anlatım tarzı ve görsellikle okurlarının beğenisine sunuyor.

“Az Sonra Değil, 24 Saat Haber” sloganıyla yayına başlayan Gazete A24, MTM’nin “ayrıntılı ve desteklenmiş bilgi” anlayışı doğrultusunda tüm haberlerini internet mecrasının doğasına uygun fotoğraf, ses ve görüntülerle desteklemeyi amaçlıyor.

Yeni Medya Platformları  ile Medyaloji’den sonra Gazetea24 aracılığıyla sektördeki çıtayı daha da yukarıya taşıyan Medya Takip Merkezi, şu an test yayınında olan www.sporuno.com spor sitesiyle de spor haberciliğinde fark yaratmaya hazırlanıyor.