BIST 10.618
DOLAR 32,25
EURO 35,03
ALTIN 2.491,04
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gandi'nin sayfasında prezervatif geyikleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Facebook sayfasındaki iğrenç yorumlar görenleri şaşkına çevirdi...

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL)- Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'de genel başkanlık koltuğuna oturdu. Önce parti içindeki muhaliflerle boğuştu, ardından seçim maratonuna girdi. Gandi'nin şimdi de başı yeni MYK'daki protestolarla meşgul.

Ülke gündemini saymıyoruz bile...

Hal böyle olunca Kılıçdaroğlu'nun seçim döneminde canla başla kullanılan Facebook sayfası da artık önemini yitirdi.

Bir zamanlar 1 milyon 400 üyesi olmasıyla övülen sayfa, şimdi üyelerin açlıkla boğuşan "Somali'ye prezervatif" geyiklerinin döndüğü bir sayfa haline geldi. 

İĞRENÇ GEYİKLER

http://tr-tr.facebook.com/K.Kilicdaroglu sayfasının üyelerinin gündemi bu günlerde hükümetin çağrısıyla başlatılan Somali'ye yardım kampanyası.

Herşey bir kullanıcının Somali'deki nüfus kontrolsüzlüğüne yönelik paylaştığı "Somali'ye en iyi yardım prezervatif olur" iletisinin ardından başladı. Önce iletiye beğeniler sunuldu ardından da 'seviyesiz' sözlerle yorumlar yapıldı.

Açlık ve ölümle pençeleşen Somali'ye prezervatif göndermek isteyen diğer yorumcuların tartışma konusu ise 'çilekli mi tırtıklı mı olsun?' seviyesine kadar düştü.

Önce Mirza Çap adlı üye, "Çilekli olsun, ağızları dadlansın!" dedi. Onur Avcı adlı üye ise yorumları bir seviye daha düşürüp "Tırtıklı, her renkli yollayalım" iletileriyle CHP liderinin sayfasındaki seviyeyi iyice düşürdü. 

KILIÇDAROĞLU DA SOMALİ'YE GİDİYOR

Kılıçdaroğlu'nun resmi sayfasına üye olan bu kişiler ise destekledikleri siyasetçinin Somali ziyaretinden ise bir haberler. Bu satırların yazıldığı günlerde Kılıçdaroğlu Somali'yi ziyaret için kararını çoktan vermişti. Beklenen ziyaret ise 30 Ağustos'ta gerçekleşecek.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN SAYFASINDAKİ O İĞRENÇ SÖZLER...

ekran-resmi-2011-08-19,-4.07.25-pm.png

SAYFAYA ERİŞİM ENGELLENDİ

Haberimizin yayımlanmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönüllü sayfasına erişim engellendi. Bir süre sonra sayfa yeniden yayına alındı. Geçici bir süre engellenen erişim sitenin üyelerini de şaşırttı.

1.20110819175858.jpg