BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Aysun Kayacı müstehcen de olsa oynadı

Oyuncu Hazal Kaya bu sahneyi canlandıramadı, Aysun Kayacı ve İsmail YK döktürdü...

Abone ol

Aysun Kayacı ve İsmail YK'nın sunduğu Şen Şakrak programında işin içine rahmetli Kemal Sunal girince, kahkahalar stüdyoyu inletti.

Gazeteciler.com'un derlediği habere göre, Şen Şakrak programına konuk olan olan oyuncu Hazal Kaya ile şarkıcı Adnan Fırat'tan Kapıcılar Kralı filminde Kemal Sunal ile Sevda Ferdağ'ın rol aldıkları bir filmin bir sahnesini canlandırmaları istendi.

Filmin söz konusu sahnesinde Kemal Sunal, Sevda Ferdağ'ın evine gidiyor kapıda kısa bir muhabbetten sonra içeri giriyor ve sevişmek için soyunmaya başlıyordu.

Hazal Kaya ile Adnan Fırat iş soyunma sahnesine gelince "yok bu bize göre değil" diyerek canlandırmayı yarıda bıraktılar.

DUR KIZ DAHA BİR ŞEY YAPMADIK...

Bunun üzerine Aysun Kayacı "biz yaparız o zaman" diyerek program partneri İsmail YK ile kameranın önüne geçti. Aysun Kayacı rolüne kendini kaptırırken, İsmail YK uydurduğu esprili diyaloglarla stüdyodakileri güldürdü.

Aysun Kayacı'nın "imdat, imdat sapık var" diye bağırmaya başlaması üzerine İsmail YK "Ne oluyor kız, daha bir şey yapmadık" sözünü patlattı... Bu sözle birlikte stüdyoda kahkahalar patladı.

İŞTE O ANLAR