BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gandi'nin boyu Arınç'ın diline düştü!

Bülent Arınç'tan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak sözler. Arınç, CHP liderinin mitinglerdeki uslubunu işte böyle eleştirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kılıçdaroğlu için "'Bu adam mı' diyor, 'kıvırtıyor' diyor. Şu kadar boyuyla bir şeyler söylüyor" dedi.

Habertürk'e konuk olan Arınç, Kılıçdaroğlu'nun mitinglerdeki söylemlerini eleştirdi. Ana muhalefet liderini Cem Uzan gibi içi boş vaat vermekle suçladı. Kılıçdaroğlu'nun CHP liderini olmasına en çok sevinenlerin başında kendisinin geldiğini hatırlattı.

Kılıçdaroğlu'nun geldiği noktanın kendisinde hayal kırıklığı yarattığına dikkat çeken Arınç, şunları söyledi:

SLOGANLARIN İÇİ BOŞ

"Biz bununla yetinmemeliyiz. Üslup değişmeli, vizyon değişmeli, program değişmeli. Bir sosyal demokrat olarak Türkiye için ne düşündüğünü bilmeliyim. Halkla bütünleşmenin nasıl olacağını bilmeliyim. Ama her çıktığı yerde aynı Genç Parti'nin sloganları gibi içi boş. Sadece slogan üretiyor. İçi boş. Sadece 'hesap soracağız' diyor.

ŞU KADAR BOYUYLA

'Bu adam mı' diyor 'kıvırtıyor' diyor Şu kadar boyuyla bir şeyler söylüyor. Kardeşim sen yani niçin 'hayır' diyorsun. 'Hayırda 'hayır' var da onun için'. Bir genel başkan bunu söyler mi?

BİR VECİZE DAHASI VAR

En son bir vecize daha söyledi. Efendim kahvenin rengi kahverengiymiş. Hayır oyunun da rengi kahverengi. Kahvenin kırk yıl hatırı varmış. 40 yılın hatırına siz de kahverengi oy kullanın 'hayır' deyin. Bu nasıl mantık Allah aşkına söylenecek şeyler mi? Bunun şurası yanlış diyebilirsin."