BIST 9.671
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.495,27
HABER /  GÜNCEL

Gamze Özçelik kendini dine verdi instagramına bakın

Gamze Özçelik başörtüsü takıp tesettüre girdi. Instagramda yazdığı dini paylaşımları ile dikkat çeken Gamze Özçelik müthiş bir değişimle hidayete ermiş görünüyor. Gamze Özçelik'in instagramına bakın!

Abone ol

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve kendisini gönüllü yardım çalışmalarına adayan oyuncu Gamze Özçelik, tesettürlü fotoğrafını Instagram hesabından paylaşıp, Miraç Kandili'n dua istedi.  Başörtülü halinin yanına "Dua edin canlar. Çok istiyorum..." yazan Gamze Özcelik'in Miraç kandili mesajı bile çok farklı bir dilde oldu. Gamze Özçelik'in son dönemdeki hemen her paylaşımı da ünlü mankenin dini bir değişim yaşadığını gösteriyor. Öncelik kandil mesajını sunalım, bakın neler yazıyor;

Gamze Özçelik başörtülü Miraç kandili mesajında şunları yazdı; "Alemlerin nuru, yolumuzun güneşi Efendimiz, Ya ResulAllah🌹.. Sevdan sevdamız, yolun yolumuzdur. Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın, ayaklarımızı sabit kılsın. 🙌🏻 Miraç Kandilimiz hayırlara vesile olsun... 🏮(Dua edin canlar. Çok istiyorum.;) Ucunda rızaya bir adım daha yaklaşmak var."


Kendini hayır işlerine veren Gamze Özçelik ruhen bir değişim içinde. Attığı hemen her karede Yaradan'ı dilinden düşürmediği gibi Kur'an'dan ayetleri yazıyor. Hidayete erme yolunda ilerleyen Gamze Özçelik'in muhteşem dönüşünün instagramdaki izleri de çok güzel.. O izlerden biri de bu karede. Afrika'da yoksullar için çalışan Gamze Özçelik bir yardım görevlisi oldu. İyilik yolunda yürüyen Gamze Özçelik ruhen de değişiyor. Yazdığı her kelimeye de bu değişim ve dönüşüm yansıyor. 


1982 doğumlu olan Gamze Özçelik'i Türkiye nişanlısı Gökhan Demirkol'un tecavüz olayıyla duymuştu. Gamze Özçelik nişanlısını kendisine tecavüz ettiği iddiası ile mahkemeye vermişti. Zorlu yıllar yaşayan Gamze Özçelik, ikinci mutluluk denemesinde de hüsrana uğramıştı. Arka Sokaklar dizisinde tanışıp aşık olduğu Uğur Pektaş ile olan evliliği oğlu Murathan Pektaş dünyaya geldikten sonra bitmişti.

Gamze Özçelik özel hayatında yaşadığı çalkalantılar sonrasında ruhuna doğru bambaşka bir yolculuğa çıkmış görünüyor. Doğum gününde yazdığı bir mesajda da bu yolculuğu şöyle anlatmış;


- Merhaba.. Bugun benim dogum gunumdu.. Aslinda bugunu kutlamayi kesinlikle dusunmuyordum. Cunku insanlarin dogum gunlerinin dunyaya geldikleri gun degil, kendi özlerine ulastiklari, varlik amaclarini bulduklari gun olduguna inaniyorum.. Kendime ocak 2016 yi dogum zamani olarak belirlemistim.. ;)) yani 1 yasinda bile degilim aslinda ;))...  Bu dunyada bir tane bile kalbe iyi manada dokunabildiysem eger ne mutlu bana.. Uzduklerim icinse gercekten özür dilerim..  Evet yol devam ediyor. Rabbimden bundan sonra yegane dilegim bu dunyada da , ahirette de güzelliklerinden mahrum birakmamasidir. Tum dunyada ki mazlumlarin , masumlarin ve inananlarin cigliklarinin son bulmasiyla birlikte, iclerindeki gücü farkedip dirilise gecmeleri, birlik ve beraberlikle hep birlikte guzel olan hakk yolda yuruyerek, her adimda rizaya yaklasmaktir🙏🏻.. 

Gamze Özçelik tesettüre girdi! Instagramdaki diğer paylaşımları için tıklayın