BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.292,95
HABER /  MAGAZİN

Gamze Özçelik evlilikleri ilk eşi Uğur Pektaş kimdir çocukları

Tesettüre giren eski manken ve oyuncu Gamze Özçelik'in son hali gündem oldu. Peki hayatı merak edilen Gamze Özçelik evli mi,kaç kere evlendi ve Gamze Özçelik'in ilk eşi kim soruları ise merak konusu oldu. Gamze Özçelik bir evlilik yaptı. 2008 yılında oyuncu Uğur Pektaş ile evlendi şu anda 18 yaşında Murat Han adında oğlu var.

Abone ol

Gamze Özçelik evli mi, kaç kere evlendi ve Gamze Özçelik'in ilk eşi Uğur Pektaş kimdir soruları merak konusu oldu. Tesettüre giren ve son hali ile çok konuşulan güzel isim Gamze Özçelik'in hayatı ise araştırılıyor. Eski model ve oyuncu olan Gamze Özçelik'i birçoğumuz Tatlı Hayat dizisi ile tanıdı. Sempatik halleri ile kısa süre büyük ilgi gören Gamze Özçelik, Arka Sokaklar dizisi kadrosuna girerek kendini kanıtladı. Ayrıca şu an 36 yaşında olan Gamze Özçelik, bu dizisi kendisi gibi oyuncu olan Uğur Pektaş ile evlendi. 2008 yılında başlayan evlilik 2011 yılında sona erdi.Gamze Özçelik'in Murat Han adında şu an 8 yaşında olan bir oğlu var. Ayrıca Gamze Özçelik uzun süre Mert Öcal ile aşk yaşamıştı. 

Gamze Özçelik tesettürlü son hali ile günün konusu oldu. Uzun zamandır kapanmak istediğini dile getiren ve instagram'da takipçilerinden dua isteyen eski model oyuncu Gamze Özçelik tesettüre girdi son halini de instagram hesabından paylaştı. 36 yaşındaki Gamze Özçelik Umuda Koşanlar Derneği'ni kurarak ihtiyacı olanlara yardım eli uzatıyordu. 

GAMZE ÖZÇELİK TESETTÜRE GİRDİ: Umuda Koşanlar Derneği'ni kuran oyuncu Gamze Özçelik katıldığı ödül töreninde tesettürle görüntülendi. Törende "Öncü Sivil Toplum Kuruluşu" ödülünü Umuda Koşanlar Derneği (UMHD) adına oyuncu Gamze Özçelik aldı.

Gamze Özçelik, ödül töreninde toplu fotoğraf da çektirdi.

Kendisini gönüllü yardım çalışmalarına adayan oyuncu Gamze Özçelik, tesettürlü fotoğrafını Instagram hesabından paylaşıp, Miraç Kandili'nde dua istemişti. Başörtülü halinin yanına "Dua edin canlar. Çok istiyorum" yazmıştı.

Özçelik daha önce de, "Uzun süredir namaz kılıyorum. İman etmiş biri olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Kapanmam gerektiğini biliyorum, bunu inşallah başarabilirim" ifadelerini kullanmıştı.

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR: Gamze Özçelik 26 Şubat 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Maltepe Anadolu Lisesinde lise eğitimini tamamladı. Ardından Bilgi Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladı.

Gamze Özçelik, 1999 yılında katıldığı Elite Model Look yarışmasında 4. oldu. Bu yarışmadan bir sene sonra katıldığı Kanal D güzellik yarışmasında da 2. seçilen Özçelik, yarışmanın ardından aldığı teklifleri değerlendirdi ve oyunculuğa ağırlık veında modellik ve mankenlik faaliyetlerinde bulunmadı.

İlk olarak 1998 yılında, Eyvah Kızım Büyüdü adlı yapımla ekranlara adım atan oyuncu, Cinler ve Periler, Tatlı Hayat, Serseri gibi başarılı projeler ile kariyerine devam etti. 2004 yılında, Hırsız Var adlı ilk sinema yapımında oynadı. Bu filmde Haluk Bilginer, Mehmet Ali Erbil gibi deneyimli oyuncularla çalışma fırsatı yakaladı.

Oyunculuk alanında başarısını kanıtlayan güzel oyuncu 2006 yılında çekimine başlanan ve halen devam eden Arka Sokaklar adlı polisiye- macera dizisinde, Zeynep karakterini canlandırdı. Ardından Buzda Dans adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlendi.

Gamze Özçelik 19 Haziran 2008 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Uğur Pektaş ile dünya evine girdi. 30 Ocak 2010 tarihinde Murat Han adında bir erkek çocuğa sahip olan çift, 26 Aralık 2011 yılında ayrıldı.

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Gamze Özçelik, Kurumuş olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile gündemin en çok konuşulanlarından birisi haline geldi. Yapmış olduğu yardım ve projeler ile insanların sevgisini kazanan Özçelik, son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlenilen Mehmetçik Kut'ül Amare adlı dizi de rol alarak izleyici karşısına çıktı.

Gamze Özçelik'in rol aldığı dizi ve filmler;

1998 – Eyvah Kızım Büyüdü

2001 – Cinler ve Periler 

2001 – Tatlı Hayat

2003 – Serseri 

2004 – Hırsız Var!

2005 – Düşler ve Gerçekler

2005 – Savcının Karısı 

2006-2009,2011 – Arka Sokaklar 

2011 – Canan 

2013 - Böyle Bitmesin

2013 - Fatih

2018 - Mehmetçik Kut'ül Amare