BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.480,13
HABER /  DÜNYA

Game of Thrones yıldızı Jon Snow kimdir eşini aldattı mı?

Dünyaca ünlü dizi olan Game of Thrones'un efsane isimlerinden olan Jon Snow, aynı dizide rol aldığı eşi Rose Leslie'i aldattı mı? Gerçek adı Kit Harington olan ünlü oyuncu kaç yaşında?

Abone ol

Game of Thrones dizisinin yıldız oyuncusu oynadığı rolle (Jon Snow) tüm dünyanın beğenisini kazanmıştı. Harington yine aynı dizide rol arkadaşı olan Rose Leslie ile aşk yaşamaya başladıkları haberi gündeme oturmuş ve çift, 2 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz aylarda evlilikle taçlandırdı ancak Kit Harington'un gündeme bomba gibi düşen çıplak pozları ifşa oldu. Peki gerçekten eşini aldattı mı? Bu konu hakkında çiftten bir açıklama gelmedi. Peki Jon Snow, yani Kim Harington kimdir? Kaç yaşındadır?

KIR HARINGTON KİMDİR?
Kit Harington tam adı ile Christopher Catesby Kit Harington 26 Aralık 1986, Londra doğumlu, İngiliz televizyon ve sinema oyuncusudur. 1992 ve 1998 yılları arasında Southfield'de okudu ve ardından 1998 ve 2003 yılları arasında Chantry Yüksek Okulu'na devam etti. 2003 ve 2005 yılları arasında Drama ve Tiyatro Çalışmaları okudu, Worcester Sixth Form College'e katıldı. 2008 yılında Londra Üniversitesi merkez fakültesi konuşma ve drama bölümünden mezun oldu.

Sessiz Tepe: Karabasan ve Seventh Son filmlerinde de rol aldı. Ayrıca, Game Of Thrones dizisinde Jon Snow isimli karakteri canlandırmaktadır.

Ünlü oyuncu eşini aldattı çıplak yatak pozları ifşa oldu!Ünlü oyuncu eşini aldattı çıplak yatak pozları ifşa oldu!Ünlü oyuncu eşini aldattı çıplak yatak pozları ifşa oldu!Ünlü oyuncu eşini aldattı çıplak yatak pozları ifşa oldu!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN