BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,77
ALTIN 2.433,07
HABER /  GÜNCEL

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı!

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı mı? Pazar günü yeni bölümü yayınlanan Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanı ve son bölüm özetini internethaber.com'da izleyin.

Abone ol

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı mı? Hem akgezenlerin hem de iktidar savaşlarının büyük tehdit oluşturduğu Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanı ve 7. son bölüm özeti haberimizde..

GAME OF THRONES 6. SEZON 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı. Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölümünde Cercei İnanç'a meydan okuyacak. Büyük çatışmanın meydana geleceği Game Of Thrones'un 6. sezon 8. yeni bölümünde bu sahne ile nefesler tutulacak.

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanında Tarth'lardan Brienne eğer Blackfish'i ikna edemezse ve Jaime Lannister kaleye saldırırsa, Jaime ile savaşmak zorunda kalacağını söylüyor. Jaime'den hoşlandığı bilinen Brienne'nin bunu nasıl yapacağı ise merak konusu oldu. Onuru ile aşkı arasında kalacak Brienne, farklı bir yol mu izleyecek yoksa söylediğini gerçekten yapabilecek mi?

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanında Jaime, Cercei'ye olan aşkını başka bir kişiye itiraf etti. Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanında aşkını kime itiraf ettiğini göremediğimiz Jaime, Cercei'ye kavuşmak için her bir Tully'nin canını almaya hazır olduğunu da açıkladı. Tully'e savaş açan Jaime'nin Cercie'ye aşık olduğunu itiraf ettiği kişi ise merak konusu oldu.

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanında tüm bunlar yaşanırken, İnanç ile Cercei arasında savaş çıkacak ve Mountain, Cercei'nin intikamı adına herkesi öldürecek.

Game of Thrones 6. sezon 8. bölüm Türkçe fragmanında izleyenler bir sürprizle karşılaşacak ve Sandor Clagane'i görecek. Geçmiş sezonlarda öldüğünü sandığımız fakat diziye dönüş yapan Tazı lakaplı Sandor Clagane kimin için savaşacak?

Game of Thrones 6. sezon 8. bölüm Türkçe fragmanında Çift Yüzlü Tanrı'nın tapınağındaki isimsiz kız, tapınaktan kaçan Arya'yı öldürmek için peşine düşecek. Arya isimsiz kızın elinden kurtulabilecek mi? Peki Tyrion Lannister iki hapsedilmiş ejderhalı Meereen şehrini dizgine getirebilecek mi?

Game of Thrones 6. sezon 8. bölümünde ilgili bir sahne göremediğimiz Daenerys Targaryen'i neler bekliyor? Tüm bu sorular Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölümünde yanıt bulacak.

Game of Thrones 6. sezon 8. bölüm fragmanı:

GAME OF THRONES 6. SEZON 7. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölümünde Jon Snow vahşilerin yardımıyla Winterfell'i alabilecek mi? Sansa, Winterfell'i alırken kardeşinin yanında mı duracak yoksa Baelish'in planını mı izleyecek?

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölümde Daenerys Targaryen'in emri ile harekete geçen Jorah Mormont, hastalığına tedavi bulabilecek mi? Son olarak Dothraki'lerin de katılmasıyla ordusu çok büyüyen Daenerys Targaryen, Westeros'a nasıl yelken açacağını düşünüyor. Tüm bunlar yaşanırken Ironborn'lardan Euron Greyjoy kardeşini katlederek tahta geçiyor ve binlerce gemi yapımını başlatarak Targaryen'e katılmanın planlarını yapıyor.

Game Of Thrones'un geçen hafta yayınlanan bölümünde, Üç Gözlü Kuzgun olan Brann, akgezenler tarafından öldürülmek üzereyken amcası Benjen tarafından kurtarılmıştı. Kuzey'de hala Stark lordunun olduğunu gösteren bu gelişme, dengeleri nasıl değiştirecek? Brann'e zaman kazandırmak için ölen Hodor, acaba ölülerin ordusuna katılmış olarak tekrar karşımıza çıkacak mı?

Game Of Thrones 6. sezon 7. bölüm fragmanı:

Game of Thrones 6. sezon 7. bölüm spoiler'ları bomba!

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölümde Jaime Lannister ile Blackfish (Ser Brynden Tully) karşı karşıya gelecek.

Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölümde Arya intikam planlarına devam ederken, hafızalar Kuzey'de tazelenecek. Sezon 6 çekimlerinde sette görülen Sandor "The Hound" Clegane karakterine can veren Rory McCann Game of Thrones 6. sezon 7. yeni bölümünde geri gelecek mi? İntikam planları yapan Arya Stark, öldürdüğünü sandığı Clegane'yi karşısında görünce ne yapacak? Clegane, diziye tekrar dahil olursa Game Of Thrones'ta dengeleri nasıl değiştirecek?

Game Of Thrones 6. sezonuna dair izleyenleri en çok meraklandıran spoiler ise Cercei'nin dövüşerek ölme hakkını kullanmak istemesi oldu. Yüksek Serçe'ye karşı tüm kozlarını kulanmayı sürdüren Cercei, yerine Gregor (The Mountain) Clagane'i dövüştürecek. Yüksek Serçe'nin seçeceği şampiyon ise kesin olarak belli değil. Fakat seçeceği kişi Sir Loras olursa; seçimi Lannister'lar ile Tyrell'ler arasındaki ittifakı bozacak ve Kralların Şehri'nde kaos ortamı oluşacak.

Kitaptaki seyre göre bu sezonda ölmesi beklenen Cercei'nin oğlu Kral Tommen, Game Of Thrones 6. sezonunda diziye veda edecek mi?